Glumac Hugh Jackman koji u filmu 'Jadnici' igra zatvorenika Jeana Valeana, živio je kao redovnik dok se pripremao za tu ulogu.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Slavni glumac opisao susret s kolegom kojemu je ukrao ulogu: "Stvarno mi je žao" Slika nije dostupna 6000 kalorija! Hugh Jackman jede kao 'životinja' za ulogu Wolverinea

'Redatelj Tom Hooper rekao mi je da želi da izgledam tako da me čak i moji prijatelji kada me vide pitaju je li mi dobro. Htio je da se toliko unesem u ulogu da doslovno postanem jadan, a uživljavanje u nju odvelo me i psihički i fizički na mjesta na kojima do tada nikada nisam bio',  ispričao je za Daily Mirror.

>> Sve ovo postignuto je samo jednom tehnikom!

44-godišnji Hugh i nastavio: 'Rekao sam supruzi da imam osjećaj da je to što se od mene očekuje previše za mene. Odgovorila mi je da se uhvatim u koštac sa svojim strahom i pretvorim ga u svoju prednost. Poslušao sam ju, obrijao glavu, izgubio na kilaži i počeo živjeti kao redovnik'.

Na kraju je uspio i, kaže, kada gleda film zadovoljan je i uvjeren da je dobio novu snagu s kojom bi izdržao još više patnje za neku drugu ulogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook