Četvrti brak

Održano vjenčanje na koje je bivša odbila doći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši suprug glumice Sandre Bullock, Jesse James ušao je u svoj četvrti brak i to s vozačicom automobilskih utrka, Alexis DeJoria.

Jesse i Alexis vjenčali su se na imanju njezina oca, bogatog poduzetnika, u Los Angelesu, koji je omogućio da sretni par svoje vjenčanje zauvijek pamti.

Jesseova 9-godišnja kći Sunny i DeJoriaina 10-godišnja kći Bella nosile su cvijeće svojim roditeljima i uljepšale svečanost vjenčanja koja je održana u intimnom okruženju manjeg broja uzvanika, piše magazin People.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

>> 'Ne može vjerovati s kakvim je egocentrikom bila u braku'

43-godišnji Jesse, dizajner motora, poznat je i kao bivši duprug glumice Sandre Bullock od koje se razveo u lipnju 2010. godine, a koju je u braku više puta prevario.

No, Jesse se ipak drznuo Sandri poslati pozivnicu za svoje vjenčanje.

'Sandra je bila u šoku kada je dobila pozivnicu i iznenadila se koliko drzak Jesse može biti i ne može vjerovati s kakvim je egocentrikom bila u braku', izjavili su tada njeni prijatelji.

Nakon nje, bio je zaručen s Kat Von D s kojom je prekinuo u rujnu 2011. godine. Od tada je u vezi s Alexis s kojom je jučer stupio i u četvrti brak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene