Jedna od najljepših domaćih sportašica, Antonija Mišura, uvijek plijeni pažnju: bilo na košarkaškim terenima ili izvan njih.


U foajeu gradskoga kazališta održana je druga sjednica gradskog vijeća grada Šibenika.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovakvu Antoniju nismo vidjeli: Fatalna zavodnica! Slika nije dostupna Lijepo lice bez šminke, iskreni osmijeh: Tko i pomišlja na sport?

Za predsjednika vijeća izabran je Ivica Poljicak (HDZ), a sjednici je nazočila i košarkačica Antonija Mišura, koja je član HDZ-a.

No zbog njezinog besprijekornog izgleda, politka je pala u drugi plan: u bijelim pripijenim hlačama i narančastoj tunici - Mišura je bila u centru pozornosti!

>> Naša Antonija bez konkurencije: Svijet je i dalje očaran!

Nebrojeno puta je proglašena što najljepšom domaćom, što stranom sportašicom. U nekoliko navrata je Antonija priznala kako joj je sport na prvom planu te da joj ljepota ne pomaže u karijeri.

'Ne mogu reći da to nisu laskave titule, ali inače nisam toliko upućena u te izbore. Možda zvuči smješno, ali samo naletim na takva stvari kada surfam internetom i iznenadim se. Amerikanci stalni imaju neke izbore i ne pratim to. Ja sam uvijek naglašavala kako su mi važniji sportski rezultati od ovakvih titula, i ne bi željela da me ljudi pamte i primjećuju samo po tome. Kad je riječ o mojoj karijeri u tome sam sto posto', nedavno je za Story priznala Antonija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook