Prave koke

Dame u najboljim godinama: Kakve noge, kakav dekolte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U kinu Europa održana je premijera filma Vanje Sviličić 'Zagreb Cappuccino', a glavne glumice plijenile su pozornost.

'Zagreb Cappuccino' je priča o ženama koje žele biti slobodne, ali ne i usamljene. Ovo je film o potrazi za srećom, i film koji navija da glavne junakinje tu sreću do kraja priče zaista i pronađu. U glavnim ulogama najboljih prijateljica Kike i Petre našle su se glumice Mila Elegović i Nela Kocsis, a u sporednim ulogama su Igor Kovač i Robert Budak.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mila Elegović - 6 kreativnija nego ikad Mila Elegović o tajni sreće i zadovoljstva u pedesetima: ''Ljubavni život nije samo muškarac!''

Priča o najboljim prijateljicama u 40-tima: Stiže 'Zagreb Cappuccino'

I na premijeri u Kinu Europa plijenile su pozornost svojim izgledom, te su još jednom pokazale da su 40-te doista nove 30-te. Mila je seksi sako u kojem je istaknula dekolte, dok je Nela pokazala vitke noge. Na premijeru su stigli brojni poznati koji su im došli dati podršku, a film je debitantski naslov redateljice Vanje Sviličić.

'Zagreb Cappuccino' je premijerno prikazan na prošlogodišnjem Pula Film Festivalu gdje je i osvojio nekoliko nagrada, Zlatnu arenu za glazbu i nagradu Breza za najboljeg debitanta koja je otišla u ruke direktoru fotografije Danku Vučinoviću.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene