Zabava nakon premijere

Bojana seksi haljinom otela pažnju na premijeri filma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi film 'Atomski zdesna' okupio je poznate glumce iz regije, a na premijeri je bilo prilično zabavno...

Osamnaest izuzetnih glumaca iz cijele regije okupljeno je u tragikomediji o razornim posljedicama domaćeg divljeg kapitalizma na živote običnih ljudi. Film koji će vas nasmijati ako vam je nakon dva desetljeća ostalo želje za smijehom, ali i rastužiti ako vam je ostalo volje da razmišljate o vlastitim životima.

Pogledaj i ovo In Magazin: zvijezde i mršavljenje - 2 ''nema čarobnog napitka'' Skinuli kile i doslovno se prepolovili: Otkrivamo tajne drastičnih mršavljenja domaćih zvijezda!

Za 135 milijuna dolara prodaje se vila u kojoj su snimane scene filma 'Kum'

To je opis filma 'Atomski zdesna' čija je premijera u Zagrebu održana sinoć, te je na jedno mjesto okupila mnoge glumce, pjevače i poznate osobe koji su ga došli podržati.

U centru pažnje bila je glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je plijenila pažnju u crnoj haljini velikog izreza, tamo je bila i lijepa glumica Nataša Janjić, kao i glumac Goran Navojec  koji je rado pozirao s glumicom Hristinom Popović, ... na premijeri je bila i Marija Škaričić, Tarik i Lejla Filipović, Srđan Todorović, Branko Đurić, te pjevačka diva Nina Badrić i legendarni domaći bend Psihomodo Pop.
Nakon premijere u kinu, glumačka ekipa se uputila u zagrebački klub Pepermint gdje su nastavili s druženjem i dobrim raspoloženjem.

Sadržaj filma: 

U filmu Atomski zdesna Beograđanin Mladen (Srđan Todorović) najuspješniji je prodavač time sharing apartmana u čitavoj regiji, šarmantan i bez skrupula. Glavni menadžer prodaje, Metod (Brane Šturbej) dodjeljuje Mladenu nemoguće klijente, bivšeg ratnog veterana iz Bosne Omera (Branko Đuric) i njegovu ženu Maju (Nataša Janjić), jer je saznao da ga supruga Sonja (Tanja Ribić) vara s Mladenom…
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene