Izvor blizak princu Harryju i Meghan Markle tvrdi kako je odluka o selidbi u Kanadu isključivo njegova jer je shvatio da ona nikada ne bi dobila pravu priliku u Velikoj Britaniji.

Galerija


Izvor blizak princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle otkrio je kako je princ "došao do svog limita" prije nego što je odlučio s obitelji se preseliti u Kanadu, piše Daily Mail.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Prisjetili smo se kako je izgledalo kraljevsko vjenčanje Meghan i Harryja, pogledajte fotografije koje su obišle svijet Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan i Harry se često druže sa slavnom pjevačicom, a dala im je i nekoliko korisnih savjeta

Harry i Meghan u siječnju ove godine objavili su da se povlače s kraljevskih dužnosti, a s krajem mjeseca ožujka ostaju i bez svojih kraljevskih titula.

"Nakon što je postalo jasno da Meghan nikada neće dobiti pravu priliku u Velikoj Britaniji, Harry je 'pukao'. I dalje tvrdi kako je odluka o selidbi u Kanadu krenula isključivo od njega", tvrdi izvor.

Ranije su u javnost izašle informacije kako se kraljevski par odlučio preseliti u Kanadu kako bi sina Archieja zaštitio od negativnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Njegovi prijatelji ispričali su kako Harry jako dobro zna kako je to odrastati pod svjetlom reflektora, a svom sinu želi dati priliku da djetinjstvo provede u mirnijem okruženju.

Harry i Meghan trenutačno su u samoizolaciji u Kanadi, a princ je iznimno zabrinut za svoju baku, kraljicu Elizabetu, i cijelu svoju obitelj zbog pandemije koronavirusa.

Presladak prizor supruge Ivice Kostelića i blizanki starih tek nekoliko dana, podijelili prvu fotku kćerkica