Igor Kojić i Severina vjenčat će se 22. studenog u Beogradu, a slavlje priređuju u hotelu Crowne Plaza.


Severina i Igor Kojić vjenčat će se 22. studenog u Beogradu, a pripreme su u punom jeku. Lijepa pjevačica objavila je tako na Instagramu video jutarnjeg treninga na kojem veselo skakuće.

Vezani članci Severina - 5 Severina kakvu još nismo vidjeli: Objavila snimku koja je zbog njezine zaigranosti zabavila obožavatelje Igor Kojić Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio je kofere i odijela

'Još šest dana', napisala je Seve jučer pored videa, pokrenuvši tako odbrojavanje do najvećeg estradnog vjenčanja posljednjih godina. Svadba će se održati u beogradskom hotelu Crowne Plaza, a na zabavi će se pojaviti oko 500 uzvanika. Ovim videom Severina je oduševila svoje prijatelje i obožavatelje koji su joj zaželjeli sve najbolje.

Pogledajte kako izgleda pozivnica za Severinino i Igorovo vjenčanje

Nedavno je oduševila i pozivnicom, koja je predstavljena kao poster za film, a upravo ju je naš portal prvi objavio. Svoje svadbeno slavlje nazvala je 'Moje srpsko vjenčanje', i dodala da je to romantična komedija sa pljeskavicama, kajmakom i lukom. Pozivnicu je na Facebooku objavila pjevačica Nada Topčagić, i tako cijelom Balkanu otkrila kako to izgleda kad vas Severina zove na svadbu. Priča se i da će vjenčanje odraditi profesionalni redatelj, a angažirana je i agencija za organiziranje vjenčanja. Navodno će samo na cvijetne aranžmane par potrošiti 20 tisuća eura.

Seve sva tajnovita: 'Pustite me da me grije ljubav!'

Korištenje mobitela i objavljivanje fotografija na društvene mreže strogo je zabranjeno jer su Igor i Severina prava na ekskluzivne fotografije već ugovorili s jednim poznatim magazinom. Unajmljen je i veliki broj zaštitara koji će paziti da se fotografi ne provuku u hotel. Kao mogući izvođači na svadbi spominju se Ana Bekuta i Tanja Savić.

Severinina svadba pod redateljskom palicom

Ono što je već sigurno, jest da su Severina i Igor intimno svadbeno slavlje već imali u Balama, gdje su bili samo najbliži članovi obitelji i kumovi. To je bila samo najava u ono što uskoro slijedi. Za pet dana Severina će imati svoju svadbu iz snova. Sretno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook