Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Odbjegli Django' jedan je od filmova koji je ove godine osvojio filmsku kritiku na Oscarima, ali i mnogobrojnu publiku.


Djanga je u filmu 'Odbjegli Django' Quentina Tarantina utjelovio Jamie Foxx koji je nominiran i za ovogodišnjeg Oscara, no prvo je Will Smith treba nositi glavnu ulogu.

Vezani članci Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Ova dama ima 47 godina, slavnog muža i tijelo boginje koje badić u obliku listića nije mogao sakriti Will Smith (Foto: Instagram) Ovako Will Smith promovira svoj novi film koji obara sve rekorde: "Kako ćete odoljeti ovome?"

>> Django osvojio publiku - smiješan, ludo nasilan, posve zabavan!

No Will je odbio povijesnu ulogu roba koji spašava svoju suprugu jer je smatrao kako je Christoph Waltz, iako u sporednoj ulozi, zapravo nositelj cijelog filma. Waltz je i doista nagrađen Oscarom za najboljeg muškog sporednog glumca.

'Django nije bio glavni, tako da sam si mislio, ja moram biti glavni. Rekao sam Quentinu da ja moram ubiti zlikovca!', rekao je Will u intervjuu za Entertainment Weekly. 'Mislim da je film fantastičan, samo ne za mene', poručio je.

Will Smith već je glumio u westernu 'Wild Wild West', zato je Tarantino htio njega u glavnoj ulozi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook