POGLEDAJTE VIDEO

Od Poljuda do Martinja: Evo što je donosi ovotjedna Scena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovotjedna Scena Dnevnika Nove TV donosi pregršt novih zanimljivih tema.

Hit-komedija Svećenikova djeca redatelja Vinka Brešana nominirana je za Europsku filmsku nagradu u kategoriji najbolje europske komedije! I to u konkurenciji s filmom Pedra Almodovara i Suzan Bier.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Povodom Martinja, o kojem smo već ponešto čuli u Dnevniku, provjerili smo koliko političari mogu najviše čaša vina popiti. No ovo je i mjesec brkova, kada podižemo svijest o muškim bolestima. Saznali smo i kome od njih najbolje stoje brkovi.

>> Izviždali pjevačicu na Poljudu i vikali joj: 'Prodana dušo!'

Severina je, u sklopu turneje Dobrodošao u klub, sinoć razveselila Varaždince. U tom je gradu posljednji put veliki koncert imala prije 20 godina. Spektakl, pod redateljskom palicom Tomaža Pandura, trajao je dva i pol sata.

Brojne zvijezde na čelu s Tonijem Cetinskim, Davorom Gopcem, Massimom, te Martinom Tomčić i Ivanom Husar u stručnom žiriju - odabrali su nove mlade glazbene nade u sklopu akcije Stop maltretiranju. Osnovna škola iz Dugog Sela u žestokoj je konkurenciji svojom izvedbom naježila sve prisutne te odnijela pobjedu i osvojila glazbene instrumente za svoju školu.

Tisuće ljudi okupile su se na Poljudu. Tamo je održan koncert u čast nedavno preminulom Vinku Coci koji je neizmjerno volio Hajduk i Dalmaciju te im posvetio svoje brojne skladbe. U sjećanje na trogirskog slavuja zapjevali su Zorica Kondža, Tereza Kesovija, Alen Nižetić, Ivo Amulić te klape Cambi i Sinj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene