Neobični zahtjevi

Od mini džungle do učiteljice salse: Što slavni žele za nastup u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj su nastupale brojne zvijezde, a neke su želje bile neuobičajene...

Pjevačica Beyonce idućeg tjedna dolazi u Zagreb, a povodom toga organizatori su dobili i posebnu listu želja koju moraju ispoštovati za pjevačicu. Kako kažu iz organizacije, Beyonce nije bila posebno zahtjevna, tražila je da sve bude bijelo te da joj se serviraju domaće delicije.

Pogledaj i ovo Flea i Melody Ehsani (Foto: Instagram) Ponizan i zahvalan 57-godišnji roker vjenčao se trećom "ljubavi svog života" koja je od njega mlađa 18 godina

No, to nije slučaj sa svim zvijezdama. U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj su nastupale brojne zvijezde, a neke su želje bile neuobičajene, a o čemu se radi, otkrila je Marina Mazić Bandić iz Adria Entertainmenta.

>> Beyonce u Beogradu: Uz pomoć krana će 'letjeti' s bine na binu!

'Od nekako malo zanimljivijih zahtjeva definitivno je bio Rammstein koji su tražili učiteljicu salse da ih zagrije malo za koncert', kaže Martina te dodaje kako su dečki iz Depeche Modea tražili da im sve prostorije budu ugrijane na 23 stupnja.

'Red Hot Chili Peppers su tražili na hipodromu su organizirali i tamo imali su jedan lounge bar u kojem su boravili i htjeli su da bude jako puno biljaka unutran tako da je to ličilo na jednu mali džunglu', dodaje Marina kroz smijeh.

Naravno, posebne želje imala je i ekstravagantna Lady Gaga. 'Lady Gaga je tražila iznimno puno leda.Tražila je pola tone leda'.

Što su još zvijezde tražile od organizatora, možete pogledati i u prilogu Scene Dnevnika Nove TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene