Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi političar Davor Bernardić pokazao nam je svoje fotografije iz djetinjstva, ali i otkrio u kakvim je odnosima sa stranačkim šefom Zoranom Milanovićem nakon svih javnih nesuglasja.


Mladi hrvatski političar Davor Bernardić pokazao nam je fotografije sebe dok je bio beba, a otkrio je i da je njegova prijateljica iz zgrade, Iva, bila njegova prva simpatija.

George Clooney kod Jadranke Kosor na ručku?

Vezani članci Zlatko Komadina Komadina za Dnevnik Nove TV otkrio hoće li se na izborima kandidirati za šefa SDP-a: "Moje je da ih organiziram" Slika nije dostupna VIDEO Političar koji se suprotstavio Milanoviću i prosidbe za Valentinovo

Pregledavajući fotografije iz osnovne škole, Bernardić se prisjetio i nadimka kojeg su mu nadjenuli prijatelji iz školskih klupa.

'Bio sam u šestom razredu kada sam 'skužio' da vidim slabije na jedno oko. Prijatelji su mi dali nadimak 'Čoro'', rekao je Bernardić.

Mladi političar tada je uživao u hip hop glazbi, a ukoliko je tada smatrao da ima malo prijatelja, danas, otkako se suprotstavio šefu Zoranu Milanoviću, kaže da ih ima više nego prije.

'Rekao bih da sam zbog toga stava dobio i više prijatelja. Morate se okružiti ljudima koji imaju različiti stav od vas u mnogim stvarima te morate moći s njima argumentirano raspravljati', objašnjava Bernardić.

A vidi li se u ulozi premijera te tko mu je politički uzor, pogledajte u prilogu Scene.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook