Političar hip-hoper

VIDEO Otkada se suprotstavio Milanoviću – ima više prijatelja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi političar Davor Bernardić pokazao nam je svoje fotografije iz djetinjstva, ali i otkrio u kakvim je odnosima sa stranačkim šefom Zoranom Milanovićem nakon svih javnih nesuglasja.

Mladi hrvatski političar Davor Bernardić pokazao nam je fotografije sebe dok je bio beba, a otkrio je i da je njegova prijateljica iz zgrade, Iva, bila njegova prva simpatija.

Pogledaj i ovo Davor Bernardić ide mu u ljubavi Bivši šef SDP-a ide ponovno pred oltar? Procurile su informacije o ženi s kojom je navodno već neko vrijeme u vezi

George Clooney kod Jadranke Kosor na ručku?

Pregledavajući fotografije iz osnovne škole, Bernardić se prisjetio i nadimka kojeg su mu nadjenuli prijatelji iz školskih klupa.

'Bio sam u šestom razredu kada sam 'skužio' da vidim slabije na jedno oko. Prijatelji su mi dali nadimak 'Čoro'', rekao je Bernardić.

Mladi političar tada je uživao u hip hop glazbi, a ukoliko je tada smatrao da ima malo prijatelja, danas, otkako se suprotstavio šefu Zoranu Milanoviću, kaže da ih ima više nego prije.

'Rekao bih da sam zbog toga stava dobio i više prijatelja. Morate se okružiti ljudima koji imaju različiti stav od vas u mnogim stvarima te morate moći s njima argumentirano raspravljati', objašnjava Bernardić.

A vidi li se u ulozi premijera te tko mu je politički uzor, pogledajte u prilogu Scene.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene