Najvažniji zadatak Kim Kardashian je vježbanje kako bi izgledala savršeno. Naravno, uz svoje majčinske obaveze i one u reality showu.


Kim Kardashian jako je posvećena svojem izgledu, a kada zahvaljujući licu i tijelu zarađuje milijune, nije teško ustati u zoru i otići na vježbanje.

Kim Kardashian se potpuno preobrazila – ni sestre je nisu prepoznale!

Vezani članci Bombastične obline Zbog njihovih bombastičnih objava moglo bi vam eksplodirati srce Pozamašne grudi Za kraj godine pokazale atribute i pokušale barem malo uljepšati groznu godinu

Naravno, reality zvijezdu paparazzi prate u stopu pa su je tako ujutro zamijetili u tajicama i topiću na treningu, a navečer se družila s prijateljicom Brittny Gastineau na večeri u Hollywoodu. Tada je nosila dvodijelni crveni komplet kojim je naglasila svoje slavne obline i utegnute trbušne mišiće.

Reality zvijezda ima vremena za sve, pa je uz svoje majčinske dužnosti, pripreme za vjenčanje, snimanje reality showa... ima vremena i za sebe. Teško je ne primijetiti kako njezine obline izgledaju sve uže i uže - Kim definitivno želi zablistati uz zaručnika Kanyea Westa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook