''Kako, zašto?''

Dirljiv oproštaj kolega od tragično preminulog splitskog glazbenika: "Ti si zadnji trebao otići...''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik Igor Nešić poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći kraj Dugopolja. Imao je samo 29 godina, a od njega se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji i kolege.

Splitski glazbenik Igor Nešić u srijedu je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći kraj Dugopolja, a od njega se opraštaju brojni kolege i obožavatelji.

Pogledaj i ovo Dino Rađa pogledajte kako izgleda Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

Od Nešića se oprostila i Viktorija Rađa. Na društvenim mrežama podijelila je video na kojem pjeva skupa s njim.

"Kako si nas samo ostavio... Kako? Zašto? Bogu je vjerojatno opet zatrebao anđeo. Spavaj mirno, voljeni Igore. Tvoja duša, dobrota i tvoja pjesma živjet će vječno s nama", napisala je na svom Instagramu. Od Igora se na Instagramu oprostila i bivša misica Renata Lovrinčević Buljan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako si nas samo ostavio... Kako? Zašto? Bogu je vjerojatno opet zatrebao andjeo. Spavaj mirno voljeni Igore❤️💔💔💔 Tvoja duša, dobrota i tvoja pjesma živjet ce vječno s nama

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Hvala ti, Igore, na svakom trenutku u kojem si nam dao dio sebe, pjesmu pjevanu iz duše i srca. Kada smo se upoznali, kažeš ti meni, znam ja tebe od prije 20 godina kada sam kao dječak bio uz tatu u boksačkom klubu Marjan, a ti si došla na dogovor za posao. Volio si boks, pjesmu, konje, ljude i urezao se vječno u mnoga, pa i u moje srce. Tvoj bend Smile ispraća te s pravom rečenicom: 'Pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama'", napisala je Renata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala ti @igor_nesic_smile na svakom trenutku u kojima si nam dao dio sebe,pjesmu pjevanu iz duše i srca. 🎶❤🎶 Kada smo se upoznali,kažeš ti meni,znam ja tebe od prije 20 godina kada sam kao dječak bio uz tatu u boksačkom klubu Marjan,a ti si došla na dogovor za posao.🙌 Volio si boks,pjesmu,konje,ljude i urezao se vječno u mnoga,pa i u moje srce. Tvoj bend @smile.bend.official te ispraća s pravom rečenicom: " Pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama" ❤🎶🙌🎶❤ #rip #singer #boxer #horseslover #love #thankyou

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_) on

Igor Nešić imao je 29 godina, a kolege iz benda Smile napisale su da je njihov pjevač bio instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje.

"Dragi naš kolega, sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru božjem. Obitelji iskrena sućut. Dragi kolege glazbenici i svi mi koji smo stalno po noći na putu, pazite kako vozite, polako i oprezno. Počivaj u miru", shrvani su njegovi kolege. 

Igorov odlazak rastužio je i Marijanu Batinić.

''Dobra dušo, čista emocijo, srce ogromno... Ti si zadnji trebao otići', napisala je voditeljica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miranda Kerr i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Celebrity Pjevačica sretnu vijest otkrila u novom spotu: ''Reći ću samo da ću ovo ljeto biti poprilično zauzeta''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene