Neočekivana konkurencija

Ovako to izgleda kad djedova oporuka pomrsi sve planove...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Selo je na rubu egzistencije, a lokalno stanovništvo vođeno ambicioznim čelnikom dobit će priliku spasiti selo neočekivanom i iznenadnom prilikom za nasljedstvom! No, zajedno s novčanim prilikama, dolazi i neočekivana konkurencija!

Autori serije 'Kud puklo da puklo' su Vlado Bulić i Mirna Miličić, kreativni producent Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama redatelja Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela nastala je dnevna domaća serija kakvu još nismo imali priliku gledati.

Pogledaj i ovo showbuzz oštrovčani su tu Novi nastavci najgledanije domaće serije: Već su snimili prve scene!

Serija 'Kud puklo da puklo' uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV

Radnja serije 'Kud puko da puklo' smještena je u živopisni Oštrovac, selo na rubu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorica Katarina (Mirna Medaković) koja zbog djedove oporuke dolazi živjeti u Oštrovac.

Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milijun eura svojim unucima, ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac pripada selu.

Kako je selo na rubu propasti – mladi odlaze, nema perspektive – ovaj novac bi mogao značiti njegov spas. Zato će selo, barem ispočetka, raditi sve kako bi Đurine unuke „istjeralo“ i dobilo taj milijun.

Serija će se na programu Nove TV početi emitirati 15. rujna, a sjajni glumci i duhovita, zanimljiva radnja garantiraju dobru zabavu za cijelu obitelj!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene