Prekrasna Olivia

'Očuh mi je znao govoriti da od mene nikad neće biti ništa'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ova prekrasna glumica za sebe tvrdi da je prvenstveno ‘geek’, da obožava znanstvenu fantastiku, stripove i računala.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Olivia Munn (Foto: AFP) čekaju bebu! Prelijepa glumica izvukla ga je iz pakla ovisnosti, prije nje je dotakao dno, a sada njihovoj sreći nema kraja

Nakon skoro cijelog desetljeća sporog uspona u Hollywoodu, Olivia Munn konačno je pronašla put do uspjeha, kako na televizijskim, tako i na velikim ekranima.

Bilo kao financijska analitičarka Sloan Sabbith u seriji Uredništvo (The Newsroom) ili ljubavnica Channinga Tatuma u filmu Čarobni Mike, Olivia je definitivno uspjela privući pažnju. No, ono što ovu 32-godišnjakinju odvaja od njezinih kolegica njezina je druga strana - Olivia je, vjerovali ili ne, pravi geek!

“Mogu rastaviti računalo i ponovno ga spojiti u kratkom roku, znam sama promijeniti memoriju i ventilator. Obožavam video-igrice i stripove, redovito idem na Comic-Con i obožavam Ratove Zvijezda!”, otkriva Olivia.

S majkom i očuhom veći dio djetinjstva provela je u Tokiju, gdje se počela baviti manekenstvom, a prije srednje škole doselili su se u Oklahomu.

“Očuh mi je tada znao govoriti da od mene nikad neće biti ništa. Super stvar je što me više nije briga - sad sam došla u fazu kad mi uopće nije bitno dokazati mu kako nije bio u pravu. Znam da pobjesni kad vidi moje lice na televiziji ili u časopisima i to mi je dovoljno”, iskrena je Olivia. No, ova ljepotica u čijem se genskom kodu miješaju utjecaji Kine, Njemačke i Amerike, prvenstveno je komičarka.

“Bila sam prva žena u The Daily Showu nakon sedam godina! Producent me primjetio u emisiji G4, koja se bavi igricama i računalima i pozvao me da budem suradnica”, prisjeća se Olivia.

Iako je lako pomisliti kako svoju popularnost danas duguje izgledu, ova dama ističe kako joj on više nije bitan.

“Odrasla sam uz polusestru koja je bila plavuša i stalno je nosila haljine. Ista smo generacija, no svi su prema njoj bili ljubazniji - učitelji, kolege, ljudi jednostavno više vole lijepe osobe. Ja sam nosila hlače od poliestera i imala masnu kosu i rano sam naučila da si ljudima zanimljiviji ako dobro izgledaš”, tvrdi.

No, kad su u pitanju uzori, Olivia definitivno cijeni inteligenciju.

“Tina Fey je nevjerojatna žena. Kad god se fotografira za naslovnice časopisa izgleda sjajno, a nikad ju nećete vidjeti u vulgarnim izdanjima kako bi privukla pažnju. Nevjerojatno je duhovita i inteligentna i pokazuje kako žene doista imaju mjesto kao komičarke”, zaključuje Olivia.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene