Obrana i zaštita

Dugoočekivana domaća premijera okupila mnoga poznata lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Apsolutni pobjednik ovogodišnjeg filmskog festivala u Puli, domaći film 'Obrana i zaštita' stigao je u kina, a brojni poznati pohitali su vidjeti nagrađivani film.

Brojne nagrade na festivalima u Europi i Hrvatskoj bila su najbolja preporuka za zagrebačku premijeru filma Obrana i zaštita. Kino dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Poslijeratna priča o Mostaru, očito je bila dobitna. Uvjerljivu priču o svakodnevnom životu u podijeljenom društvu dočarala je izvrsna glumačka ekipa.

Pogledaj i ovo Mariah Carey (Foto: Profimedia) Golica maštu Bujno poprsje u koje su svi gledali: Glazbena diva izbacila dekolte u minijaturnoj haljini

>> Grace of Monaco - prvi trailer filma o slavnoj princezi napokon je tu!

'Film je za divno čudo obišao cijeli region i vidio svjetskih festivala i mislim da će ga i publika hrvatska toplo primiti u svojoj kino distribuciji', rekao je Slaven Knežević. Film Obrana i zaštita sa sedam nagrada bio je apsolutni pobjednik ovogodišnjeg festivala u Puli.

'Meni je drago što, to je neki znak što se stručnom dijelu javnosti da tako kažem film dopao. Ja se nadam da će sad uspjeti i kod publike', rekao nam je i sam redatelj filma Bobo Jelčić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene