Shrvani tužnom viješću

'Nadala sam se da će Nova godina početi drugačije...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok je većini Nova godina potekla u znaku slavlja, Hollywood je izgubio još jednog velikog glumca. Mnogi kolege sjećaju se Jamesa Averyja poznatijeg kao 'ujak Phil'.

'Veoma sam tužan što moram objaviti kako je James Avery napustio ovaj svijet. Bio mi je drugi otac. Jako će mi nedostajati ', napisao je na Twitteru njegov kolega glumac iz iste hit komedije, Alfonso Ribeiro, koji je u seriji glumio njegova sina Carltona.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith ''Bio je moja srodna duša'' Jada Pinkett Smith prisjetila se neprežaljenog repera pa otkrila jednu tajnu: ''Nismo mogli biti zajedno...''

Preminuo je legendarni ujak kojeg su svi voljeli!

Jamesovu smrt je potvrdio njegov glasnogovornik, a kao uzrok se navode komplikacije koje su se pojavile tijekom operacije srca. James Avery je tumačio dobrog, ali ponekad i strogog ujaka Phila u hit komediji '90-ih godina koji je morao preodgojiti i naučiti lijepom ponašanju mladića kojeg je glumio Will Smith.

Na Twitter se kolege glumca sjetila i Jada Pinkett Smith, Willova supruga. 'Sretna Nova godina svima! Nadala sam se da će početi drugačije, no izgubili smo još jednog prijatelja. James Avery kojega svi znamo kao ujaka Phila iz 'Fresh Princa' je preminuo. Počivaj u miru James', napisala je Jada na Facebooku.

I glumac i komičar Zacj Braff poručio je na Twitteru: 'James je bio jako duhovit i pametan čovjek. RIP.'

I mnogi obožavatelji na Twitteru su se oprostili od 'ujaka Phila' koji će uvijek biti zapamćen po svojoj ulozi kojom je osvojio mnoge simpatije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene