Neki obožavatelji Miše Kovača svoje su tijelo trajno obilježili njegovim likom i djelom, u našoj fotoglaeriji možete pogledati neke od tetovaža.

Galerija


Fenomen imenom i prezimenom zvan Mišo Kovač – više je od samog izvođača.

Vezani članci Ivana Kovač - 5 Ivana Kovač otkrila nam je što u doba korone muči njezina oca, legendarnog Mišu: ''Panika je!'' Mišo Kovač u zagrebačkoj Areni (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Samo nas nebo rastavit može: Mišo održao koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni

Njegova ga vjerna publika obožava, ali ne samo zbog stihova i glazbe. Postoji tu nešto puno više što ih veže i poistovjećuje s njim, često opisuju. Na njegovim koncertima rijetko tko sjedi, a kad se legendarni pjevač pojavi na pozornici, dovoljno je da samo tradicionalno i pomalo ikonski, podigne ruke i pozdravi svoje obožavatelje. Rijetko se na jednom koncertu može doživjeti da svi prisutni pjevaju kao jedno od početka do kraja svake pjesme, pa čak i kad Mišo zahvalno gleda prema masi koja se tog trenutka okupila na određenom mjestu, samo zbog njega.

Nedavno mu je odano i veliko priznanje, proglašen je najpopularnijim pjevačem svih vremena i ta mu titula zasluženo pristaje. Koliko je publika zaluđena njegovim likom i djelom te koliko ga ljudi obožavaju, dokazuju upravo njihova istetovirana tijela. Naime, postoje obožavatelji koji su upravo svoje tijelo trajno obilježili njegovim likom ili omiljenim stihovima iz neke njegove pjesme. Na pitanje „Zašto su to napravili?“, fanovi često odgovaraju da je Mišo za njih i njihove živote nešto neopisivo te da su njegove pjesme nepresušne i bezvremenske melodije i stihovi koje nose sa sobom gdje god se nalazili.

Obožavatelji neće ostati zakinuti za najveći koncert godine, koji je svakim danom sve bliže.

To će biti više od koncerta jer Mišo piše povijest i „odgaja“ generacije. “Samo nas nebo rastavit može” naziv je koncerta koji će Mišo Kovač održati u Areni Zagreb u subotu 26. listopada. 

Angelina Jolie opet se zaljubila? Njezino srce navodno je ponovno osvojio zauzeti muškarac