Američku glumicu Kate Hudson korisnici društvenih mreža i njezini obožavatelji pohvalili su jer je podijelila fotografiju na kojoj doji svoju tromjesečnu kćer u pauzi snimanja.

Galerija


"Premda vi morate radite, djeca moraju jesti", napisala je pokraj fotografije koju je snimio Nino Munoz.

Vezani članci Koronavirus, Srbija Tuga u Srbiji: Od koronavirusa preminula beba koja je imala samo devet dana Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 1 Slavna glumica rodila djevojčicu. Dala joj je neobično ime - po jednoj posebnoj osobi

Njezini obožavatelji obasuli su je mnoštvom pohvala i izraza divljenja, zahvaljujući joj što promovira dojenje.

Unatoč tomu što je fotografija savršena jer je Hudson filmska zvijezda, brojne majke znaju koliko je teško "žonglirati" između posla i majčinskih obveza.

Gostujući u emisiji The Today Show glumica je kazala: "Stalno dojim kćer i nastojim balansirati između posla i dojenja, što je problem mnogim majkama".

Hudson ima još i dvojicu sinova, petnaestogodišnjeg Rydera iz braka s glazbenikom Christom Robinsonom i sedmogodišnjeg Binghama s glazbenikom Matthewem Bellamyjem.

Otkrila je da bi sa svojim sadašnjim partnerom Dannyjem Fujikawom mogla imati još djece.

"Oduvijek sam mislila da ću imati šestero djece. Nakon Rydera i Binghama mislila sam..., ma neću imati više djece, a onda sam upoznala Dannyja i eto djevojčice. Ali mislim da bih mu morala roditi sina", rekla je. (Hina)

 

Ove fotografije iz prošlosti najbolji su dokaz kako Iva Jerković izgleda još bolje što je starija

Slavna pjevačica zrači elegancijom na crvenom tepihu, no nekad je šetala u ovim hororima

Zanosna Salma uživa na odmoru sa suprugom koji joj je 2011. godine priuštio skandal