Maja Šuput pohvalila se najluđim Uskršnjim poklonom - tetovažom svog obožavatelja.

Galerija


Maja Šuput dobila je najluđi uskršnji poklon.

Vezani članci Maja Šuput - 5 Šuput godišnjicu braka obilježila dirljivim videom i posvetom mužu: ''Još sto pa opet. Volim te'' Maja Šuput - 1 Šuput se pohvalila što joj muž dopušta, no obožavatelji su zapeli za jedan detalj: "Ti to imaš u wc-u?"

I to od očito jako velikog obožavatelja koji je istetovirao njezin datum rođenja rimskim brojevima na leđima.

"Sinoć prije nego što ću izaći na pozornicu, dolazi u backstage mladi dečko koji je iz ljubavi prema meni, kao fan, dao istetovirati moj datum rođenja", napisala je Maja uz videozapis na kojem njezin obožavatelj pokazuje tetovažu.

"E pa sad vi recite da ljubav poznaje granice. Meni je ovo daleko najluđi poklon za Uskrs. Želim i vama Uskrs pun ljubavi i da ste s ljudima koje volite", zaključila je Maja.

Osim toga, Maja je dobila i traper jaknu sa svojim likom na leđima, ali i sliku na kojoj se nalaze ona i zaručnik Nenad Tatarinov uz natpis "Majushka team".

Pjevačica je i ovaj Uskrs provela radno, a nedavno je pronašla vremena i za svoju djevojačku koju je proslavila s najbližim prijateljicama te stilistom i prijateljem Markom Grubnićem kojeg svake nedjelje vjerno bodri u "Plesu sa zvijezdama".

U četvrtoj emisiji čak je nastupila s njim: dok je on plesao, ona je pjevala svoju pjesmu "Lopove" u divovskoj torti.

Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika