Pjevačica se pohvalila

Najluđi uskrsni poklon: Pogledajte što si je tetovirao veliki obožavatelj Maje Šuput

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput pohvalila se najluđim Uskršnjim poklonom - tetovažom svog obožavatelja.

Maja Šuput dobila je najluđi uskršnji poklon.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

I to od očito jako velikog obožavatelja koji je istetovirao njezin datum rođenja rimskim brojevima na leđima.

"Sinoć prije nego što ću izaći na pozornicu, dolazi u backstage mladi dečko koji je iz ljubavi prema meni, kao fan, dao istetovirati moj datum rođenja", napisala je Maja uz videozapis na kojem njezin obožavatelj pokazuje tetovažu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"E pa sad vi recite da ljubav poznaje granice. Meni je ovo daleko najluđi poklon za Uskrs. Želim i vama Uskrs pun ljubavi i da ste s ljudima koje volite", zaključila je Maja.

Osim toga, Maja je dobila i traper jaknu sa svojim likom na leđima, ali i sliku na kojoj se nalaze ona i zaručnik Nenad Tatarinov uz natpis "Majushka team".

Pjevačica je i ovaj Uskrs provela radno, a nedavno je pronašla vremena i za svoju djevojačku koju je proslavila s najbližim prijateljicama te stilistom i prijateljem Markom Grubnićem kojeg svake nedjelje vjerno bodri u "Plesu sa zvijezdama".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

U četvrtoj emisiji čak je nastupila s njim: dok je on plesao, ona je pjevala svoju pjesmu "Lopove" u divovskoj torti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +6 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene