Treba li joj to?

Na prvi pogled ona je fantastična, na drugi potpuno plastična, a tek su joj 22

Anastasia \ Anastasia \ Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia \ Anastasia \ Anastasia \ Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Galerija

Anastasia Staasie Karanikolau najbolja je prijateljica Kylie Jenner i na tome je izgradila slavu.

Kylie Jenner još iz djetinjstva ima blisku prijateljicu Anastasiju "Stassie" Karanikolaou.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva je ovo promjena! Svi se slažu da je njezina transformacija jedna od najvećih! Ovo je njezin put od sramežljive tinejdžerice do seksi žene s oblinama

Djevojke su se od tih dana toliko promijenile, odnosno izoperirale, da su doslovno promijenile lični opis, a tek su im 22 godine.

Ipak, njihovo prijateljstvo sve je snažnije, a u posljednje vrijeme se i sve češće druže te objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Paralelno s tim, plavokosa Stassie postajala je sve veća zvijezda sa sve većom vojskom obožavatelja, pa je počela graditi karijeru i izvan nadimka "najbolja prijateljica Kylie Jenner".

Govorimo o terminu "Instagram model" u kojem djevojke iz bogatih, poznatih i utjecajnih obitelji grade karijere bez ikakvog talenta, a često se radi o mladim curama koje su već pune plastike te izgledaju puno starije nego što jesu.

No to je nešto protiv čega se nema smisla boriti te je pitanje koliko će i to potrajati, jer trendovi se mijenjaju brže no ikad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

No vratimo se na Stassie.

Plavuša bujnih i umjetnih oblina čak je lansirala kolekciju odjeće za poznati brend Boohoo koji je nedavno u Zapadnom Hollywoodu organizirao veliku zabavu s brojnim poznatim damama, a među njim je bila i Stassie koja je obline zapakirala u jako uske traperice i topić s golim leđima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

Tako se čini kako su najmlađa milijarderka na svijetu i Anastasia, među ostalim, prijateljice i po redovitim odlascima plastičnim kirurzima u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +1 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Gradski kuloari gore od priča: Severinu napušta još jedna bliska suradnica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene