Anastasia Staasie Karanikolau najbolja je prijateljica Kylie Jenner i na tome je izgradila slavu.

Galerija


Kylie Jenner još iz djetinjstva ima blisku prijateljicu Anastasiju "Stassie" Karanikolaou.

Vezani članci Jordyn Woods (Foto: Instagram) Poznata preljubnica proslavila rođendan "miješanjem" oblinama na terasi Kylie Jenner (Foto: Instagram) Nakon objavljivanja kontroverzne fotografije, bogatašicu punu plastike optužili za loše fotošopiranje

Djevojke su se od tih dana toliko promijenile, odnosno izoperirale, da su doslovno promijenile lični opis, a tek su im 22 godine.

Ipak, njihovo prijateljstvo sve je snažnije, a u posljednje vrijeme se i sve češće druže te objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Paralelno s tim, plavokosa Stassie postajala je sve veća zvijezda sa sve većom vojskom obožavatelja, pa je počela graditi karijeru i izvan nadimka "najbolja prijateljica Kylie Jenner".

Govorimo o terminu "Instagram model" u kojem djevojke iz bogatih, poznatih i utjecajnih obitelji grade karijere bez ikakvog talenta, a često se radi o mladim curama koje su već pune plastike te izgledaju puno starije nego što jesu.

No to je nešto protiv čega se nema smisla boriti te je pitanje koliko će i to potrajati, jer trendovi se mijenjaju brže no ikad.

No vratimo se na Stassie.

Plavuša bujnih i umjetnih oblina čak je lansirala kolekciju odjeće za poznati brend Boohoo koji je nedavno u Zapadnom Hollywoodu organizirao veliku zabavu s brojnim poznatim damama, a među njim je bila i Stassie koja je obline zapakirala u jako uske traperice i topić s golim leđima.

Tako se čini kako su najmlađa milijarderka na svijetu i Anastasia, među ostalim, prijateljice i po redovitim odlascima plastičnim kirurzima u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

Gradski kuloari gore od priča: Severinu napušta još jedna bliska suradnica?