Oblačno s ćuftama 2

Najukusniji film godine uskoro i u hrvatskim kinima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi aminirani film 'Oblačno s ćuftama 2' u hrvatska kina stiže od četvrtka10. listopada. Mljac!

'Oblačno s ćuftama' riječ je o nastavku istoimenog animiranog hita iz 2009. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio blizu 250 milijuna dolara i tako postao jedan od najgledanijih animiranih filmova te godine.

Protekloga vikenda nastavak ove zabavne animirane humoristične avanture započeo se prikazivati u američkim kinima u rekordnom broju kina za mjesec rujan (4.002) te u samo tri dana prikazivanja zaradio 35 milijuna dolara!

Od sljedećeg tjedna Filipa Juričića, odnosno njegov seksi glas, domaća publika može čuti u animiranom filmu 'Oblačno s ćuftama 2' koji u hrvatska kina stiže od četvrtka, 10. listopada.

Podsjetimo, glumac u filmu „Oblačno s ćuftama 2“ posuđuje glas glavnom liku – Marinu Prskalu – koji je skupa sa svojim prijateljima prisiljen napustiti vlastiti grad. Marin prihvaća poziv svoga idola Chestera V da se pridruži kompaniji „The Live Crop“ koja je dobila zadatak čišćenja otoka i u kojoj najbolji izumitelji na svijetu kreiraju tehnologiju za boljitak čovječanstva.

Kada Marin otkrije da njegova mašina i dalje radi i sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona on i njegovi prijatelji moraju se vratiti kako bi spasili svijet.

Kao i mnogi animirani filmovi do sada i 'Ćufte 2' u domaćim kinima prikazivat će se u sinkroniziranoj verziji, a pored Filipa svoje su glasove ovim totalno otkačenim likovima posudili Mia Krajcar, Siniša Popović, Robert Ugrina, Zoran Gogić i mnogi drugi.

Animirani hit 'Oblačno s ćuftama 2' u domaća kina stiže u četvrtak, 10. listopada!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene