posljednja žrtva hakera

I ona je na meti! Ukradene privatne fotke kontroverzne zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus je samo jedna u nisu slavnih djevojaka koja se našla na meti hakera. Domogli su se privatne kolekcije slika i u javnost pustili njene golišave fotografije.

Miley Cyrus (24) se nerijetko pojavljuje u javnosti s gotovo golim grudima. Prije dvije godine na party dizajnera Alexandera Wanga došla ja u toplesu, a bradavice je prekrila tek samoljepljivim trakama. Slične fotografije često objavljuje i na Instagramu. Na svojim koncertima katkad nosi goleme umjetne grudi te umjetni penis

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

No, unatoč svemu navedenom, ni njoj nije svejedno nakon što su hakeri ukrali fotografije iz privatnog albuma i prodali ih internetskim stranicama. Ona je posljednja žrtva hakera koji kradu eksplicitne fotke zvijezda. Prije Cyrus, iscurile su golišave fotografije Emily Ratajkowski, Emme Watson i Demi Lovato , a kako pišu strani mediji, riječ je o istim hakerima.

O golišavim fotkama oglasio se samo Emmin glasnogovornik koji je rekao da su fotografije nisu golišave te da su nastale na jednom snimanju. Fotografije su brzo nestale s internetskih stranica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene