Previše pitanja

STRAVIČNI BOLOVI Umirao je četiri dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je navodni biološki otac djece kralja popa Michaela Jacksona.

Dr. Arnold Klein, navodni otac djece kralja popa Michaela Jacksona, umro je prošle godine, ali tek su sada detalji o njegovoj smrti došli u javnost. Klein je patio od raznih psihičkih i fizičkih poremećaja zbog kojih je konzumirao 3 do četiri lijeka koja mu je odredio liječnik. Sada se doznalo kako je patolog u njegovom organizumu pronašao još osam različitih lijekova!

Pogledaj i ovo showbuzz Smrt obavijena velom tajne Više je vrijedio mrtav nego živ - što se događalo u te kobne 83 minute

 

Nametnulo se pitanje tko mu je, kada i zašto odredio te lijekove. Patolog je pronašao tragove lijekova koji se koriste tijekom operacija. Kleinovo tijelo bilo je u strašno lošem stanju. Imao je rane na rukama i nogama. Njegovo tijelo se raspadalo. Umirao je četiri dana u stravičnim bolovima.

Osoba bliska pokojnom Kleinu sada želi znati što mu se uistinu dogodilo i što se zbivalo u posljednjim trenucima njegovog života.

'Zar uz njega nije bilo nikog tko je mogao vidjeti da je Klein u nevjerojatnim bolovima i pozvati pomoć? Četiri dana je umirao u bolovima i na kraju ne pozvana hitna pomoć, tko ju je pozvao? On sam! Gdje su bili ljudi koji su o njemu trebali brinuti?', pita se neimenovani izvor.

Klein je preminuo od srčanog udara čekajući pomoć u bolnici. Patolog je isključio zločin, ali neimenovani izvor vjeruje kako se radilo o sporom samoubojstvu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene