Bio je navodni biološki otac djece kralja popa Michaela Jacksona.


Dr. Arnold Klein, navodni otac djece kralja popa Michaela Jacksona, umro je prošle godine, ali tek su sada detalji o njegovoj smrti došli u javnost. Klein je patio od raznih psihičkih i fizičkih poremećaja zbog kojih je konzumirao 3 do četiri lijeka koja mu je odredio liječnik. Sada se doznalo kako je patolog u njegovom organizumu pronašao još osam različitih lijekova!

Vezani članci Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Udar groma, ilustracija Grom ubio 19-godišnjaka dok je radio na krovu: "Čak nije ni padala kiša"

 

Nametnulo se pitanje tko mu je, kada i zašto odredio te lijekove. Patolog je pronašao tragove lijekova koji se koriste tijekom operacija. Kleinovo tijelo bilo je u strašno lošem stanju. Imao je rane na rukama i nogama. Njegovo tijelo se raspadalo. Umirao je četiri dana u stravičnim bolovima.

Osoba bliska pokojnom Kleinu sada želi znati što mu se uistinu dogodilo i što se zbivalo u posljednjim trenucima njegovog života.

'Zar uz njega nije bilo nikog tko je mogao vidjeti da je Klein u nevjerojatnim bolovima i pozvati pomoć? Četiri dana je umirao u bolovima i na kraju ne pozvana hitna pomoć, tko ju je pozvao? On sam! Gdje su bili ljudi koji su o njemu trebali brinuti?', pita se neimenovani izvor.

Klein je preminuo od srčanog udara čekajući pomoć u bolnici. Patolog je isključio zločin, ali neimenovani izvor vjeruje kako se radilo o sporom samoubojstvu.