jedva dočekali!

Napokon je objavljen datum i talijanski grad u kojem će se održati Eurosong sljedeće godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Maneskin je ove godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Rotterdamu, a 66. izdanje natjecanja zahvaljujući upravo njima održat će se na sjeveru Italije.

Na službenim stranicama Eurosonga u petak je napokon objavljeno u kojem će se gradu održati natjecanje sljedeće godine. Kako su potvrdili i iz EBU-a, Eurosong će dogodine ugostiti Torino, a veliko finale će se održati 14. svibnja 2022. u areni Pala Alpitour koja ima 13.000 sjedećih mjesta.

Pogledaj i ovo Teya Dora - 1 studirala je pjevanje americi Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

"Torino je savršen domaćin 66. Eurosonga. Kao što smo imali priliku vidjeti tijekom zimskih Olimpijskih igara 2006. godine, arena Pala Alpitour zadovoljava sve tehničke uvjete koji su potrebni i za održavanje Eurosonga. Zadivljeni smo i zadovoljni odazivom Grada Torina koji će u svibnju 2022. ugostiti tisuće obožavatelja Eurosonga. Ovo je prvi Eurosong koji će se održati u Italiji nakon 30 godina i zajedno s lokalnim partnerom, televizijom RAI, odlučni smo u tome da to zaista bude poseban događaj", rekao je Martin Österdahl, izvršni direktor Eurosonga.

"Zahvaljujući predivnoj pobjedi Maneskina, Eurosong se vraća u Italiju, u grad koji ima sve karakteristike da ugosti takav prestižan događaj. Ovo je veliki izazov za sve nas", istaknuli su s RAI-ja.

Ovogodišnji pobjednici Eurosonga, grupa Maneskin, od svibnja ove godine su postali prave zvijezde na globalnoj razini, a svaka njihova nova pjesma izazove interes milijuna obožavatelja diljem svijeta. Zahvaljujući njihovoj pjesmi "Zitti E Buoni", Eurosong sljedeće godine gledamo iz Torina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +10 Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene