Konačno!

Mladenka je blistala: Objavljene prve fotografije vjenčanja lijepe oskarovke i tipa koji nema veze s Hollywodom

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Instagram) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooked Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) +1 Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Galerija

U javnost su procurile prve fotografije s vjenčanja Jennifer Lawrence i Cookeja Maroneyja.

Nakon vijesti da se oskarovka Jennifer Lawrence udala za Cookeja Maroneyja, u javnost su procurile prve fotogafije sa svadbene svečanosti na kojoj su se našle brojne holivudske zvijezde poput Cameron Diaz, Adele, Nicole Ritchie, Emme Stone, Sienne Miller i Kris Jenner.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) čestitke! Holivudska ljepotica rodila prvo dijete, ona i suprug vješto su uspjeli od javnosti sakriti sve detalje

Mladenci su snimljeni na stražnjem ulazu Belcourt Mansiona na Rhode Islandu gdje je vjenčanje održano i to nakon zabave koja je potrajala 12 sati. Cijela ceremonija održana je pod jakim osiguranjem te nitko osim uzvanika i zaposlenika nije imao pristup navedenoj lokaciji. Na prozorima zgrade bili su postavljene crne zavjese, a umjetna živica postavljena oko nje kako znatiželjni pogledi ne bi mogli slučajno zalutati.

Jennifer je kao mladenka zablistala u bijeloj svjetlucavoj Diorovoj haljini dugih rukava, dok je Cooke kao mladoženja bio elegantan u crnom smokingu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fimeladotcom (@fimeladotcom) on

Baš kao i samo vjenčanje, njihova je veza bila obavijena velom tajne, a vijest da se udaje objavila je ovog proljeća. Zaručili su se nakon manje od godinu dana veze, a upoznali su ih zajednički prijatelji.

Jedan od razloga koji čine vezu Jennifer i Cookea posebnom i stabilnijom jest i činjenica što Maroney nije dio holivudskog svijeta već radi kao direktor jedne umjetničke galerije.

"On je super tip. Pametan je i zabavan te ne tretira Jennifer kao holivudsku divu, kao što su njezini bivši dečki činili", rekao je izvor blizak paru.

Prije Cookea, Jennifer je ljubila redatelja Darrena Aronofskyja s kojim je u vezi bila godinu dana.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Besinger (Foto: Getty Images) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +7 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene