Kurt Cobain bio je frontmen Nirvane s kojom je prodao milijune albuma, umro je s 27 godina.


Kurt Cobain ubio se 8. travnja 1994. godine tako što si je pucao u glavu. Kako se približava godišnjica smrti policija je ponovno otvorila slučaj jer su pretpostavili kako će obožavatelji postavljati pitanja.

Legendama za 1. ugovor dali 'siću': 'To je najbolje potrošenih 600 dolara'

Vezani članci Policijski očevid u Heinzelovoj ulici - 1 Pred sjedištem policije u Zagrebu noćas je smrtno stradao motociklist Slika nije dostupna Veliki nemiri na Kubi: Jedan muškarac smrtno stradao u prosvjedima, više ljudi ozlijeđeno

Policija iz Seattlea otvorila je dosjee s dokazima i fotografijama. Zaključili su kako nema novih informacija o njegovu samoubojstvu. Iz dosjea su razvili nekoliko fotografija, a objavljene su samo dvije.

Na jednoj od njih je kutija za pribor za konzumiranje droga, žlica, nešto nalik igli, pola cigarete i sunčane naočale. Druga fotografija pokazuje istu kutiju koja je zatvorena, novac i novčanik iz kojega je vidljiva identifikacijska isprava, objavio je Huffington post.

Pjevač je 8. travnja počinio samoubojstvo u svojoj kući. Ranije iste godine pokušao je to učiniti u Rimu uzimanjem prekomjerne količine sredstva za smirenje. Iako neki vjeruju kako je Kurt Cobain ubijen, policija je ponovno demantirala te navode i zaključila slučaj time da se radi o samoubojstvu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook