Još se uvijek traže napadači koji su u dvorište kuće slavne bogatašice bacili molotovljev koktel.


Pet mjeseci nakon što je u dvorište kuće Petre Ecclestone bačen molotovljev koktel nepoznati napadači još su uvijek u bijegu.

Vezani članci Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Sutton Motorsport/Press Association/PIXSELL) Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!" Petra Ecclestone, James Stunt i Bernie Ecclestone (FOTO: Getty) Bernie uzvraća udarac! "Bio je pristojan čovjek kada je oženio moju kćer, a onda..."

Britanska policija intenzivno traga za dvojicom muškaraca u tamnim majicama s kapuljačama koje su snimile nadzorne kamere pored kuće slavne bogatašice.

Snimke pokazuju dvojicu nepoznatih muškaraca kako prolaze kraj glavnog ulaza u vilu koja se nalazi u prestižnom kvartu u Chelseaju, u Londonu.

U jednom trenutku vandali su bacili molotovljev koktel u dvorište kuće vrijedne čak 20 milijuna funti. Srećom, kći bivšeg vlasnika Formule 1 i njezino troje djece u trenutku napada nisu bili u kući pa u eksploziji, koja se dogodila u neposrednoj blizini Petrinog automobila, nitko nije ozlijeđen.

S obzirom da višemjesečna potraga nije urodila plodom, policija je zamolila građane da im pomognu u rješavanju ovog slučaja.

Pretpostavljaju da su dvojica za kojima se traga članovi ulične bande koji su eksplozivnu napravu u dvorište, kako se pretpostavlja, bacili iz čiste zavisti, piše Daily Mail.

Čak je i glasnogovornik Petre Ecclestone, koja je udana za bogatog trgovca umjetnina Jamesa Stunta, izjavio da "smatraju da je napad djelo neke nezadovoljne osobe kojoj se ne sviđa Stuntov stil života".

Inače, slavna bogatašica u posljednje vrijeme proživljava teške trenutke. Osim napada, prošli mjesec suočila se i sa smrću suprugovog brata Leeja koji je preminuo pod sumnjivim okolnostima. Samo nekoliko dana ranije policija je napravila pretres u tvrtki njenog supruga Jamesa kojeg sumnjiče da je počinio prevaru od nekoliko milijuna funti.

I ostali članovi obitelji Ecclestone proživljavaju dramu u posljednje vrijeme. Naime, Bernie Ecclestone prije nekoliko tjedana suočio se s otmicom majke njegove partnerice za koju su otmičari tražili otkupninu u iznosu od 28 milijuna funti.