Meghan Markle i princ Harry pokazali su svog četveromjesečnog sina Archieja, kojeg su odveli na kraljevsku turneju Afrikom.

Galerija


Najpopularniji kraljevski par svijeta Meghan Markle i princ Harry trenutačno su na desetodnevnoj turneji Afrikom, a na to uzbudljivo putovanje su poveli i svog četveromjesečnog sinčića Archieja, kojeg javnost nema često priliku vidjeti. 

Vezani članci Meghan Markle Misterij prstena Meghan Markle: Pogledajte zašto su se svi raspisali o naizgled malenom komadu nakita koji je nosila za naslovnicu Scena iz filma \ Šokantne scene iz novog filma o Meghan i Harryju zgrozile su Veliku Britaniju: "Ovo je bolesno, dno dna"

Iako je Archie dosad bio prepušten brizi dadilje dok su mu roditelji obavljali svoje kraljevske dužnosti, mama Meghan i tata Harry sada su odlučili počastiti svoje obožavatelje prvom snimkom svog Archieja, koji je apsolutno presladak. 

Na susret s biskupom Desmondom Tutuom Sussexi su poveli i Archieja, koji se spremno smiješio kamerama dok ga je Meghan nosila ispred fotoaparata. 

Biskup je odmah komentirao kako će takav mali šarmer biti pravi ljubimac žena, a na snimci se vidi i kako je princ Harry razdragan svojim sinom kojemu cijelo vrijeme tepa. 

Dječačić je za ovu priliku na sebi imao plavi kombinezonić i bijelu majicu, a svi su komentirali kako je ljepše i simpatičnije dijete teško i zamisliti. Odličan početak kraljevskog naslikavanja i šarmiranja javnosti za malenog Archieja. 

Cijelu snimku možete pogledati na Instagramu na profilu Meghan i Harryja u formatu InstaStoryja.

Bio je zatvorenik, a onda mu je zaljubljena bogatašica priuštila luksuzni život do prekida