Preplaćena?

Jenn neće biti sretna što se našla na OVOJ listi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao i svake godine i ove je stigla lista onih hollywoodskih zvijezda koji su preplaćeni za svoj posao - o da, i takva lista postoji!

Jennifer Aniston često zovu i miljenicom Amerike, no osim te laskave titule našla se i na listi 'Najpreplaćenijih glumaca 2013'. Forbesova lista je rađena na temelju zadnja tri filma u kojem su zvijezde glumile, a u obračun ulazi plaća, budžet filma i troškovi snimanja – a kada se uzme u obzir sve to,  izgleda kako Jennifer i nije toliko isplativa filmašima.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakve noge! Opak prorez na suknji Jennifer Aniston sve je iznenadio, a čini se da je glumica i grudnjak ostavila kod kuće!

Otkriva li trbuščić slatku tajnu Jennifer Aniston?

Ipak nije ona prva na listi već glumac i komičar Adam Sandler sa zaradom od 15 milijuna dolara po projektu. Na listi je i Oscarovka Reese Witherspoon, dok je Jennifer Aniston na osmom mjestu.

U zadnje vrijeme velika imena se često pojavljuju u sporednim ulogama koje im isto tako nose veliku zaradu, a Hollywood Reporter otkrio je i kako Jenn po komediji zaradi i po 5 milijuna dolara. I dok slavna glumica lako prodaje magazine na čijoj se naslovncii nađe, izgleda da to i nije slučaj s kino ulaznicama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene