procurila fotografija

BUCKA U KRALJEVSKOJ OBITELJI Ovako je izgledala prije udaje za princa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas je modna ikona i uzor ženama diljem svijeta, a nekada je izgledala sasvim drugačije.

Kate Middleton jučer je proslavila svoj 35. rođendan, a na isti dan na Internetu je osvanula zanimljiva fotografija iz njezine prošlosti. Na Instagram profilu koji vode fanovi vojvotkinje od Cambridgea objavljena je fotografija stara dvadesetak godina.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Kateina fotografija iz srednjoškolskih dana snimljena je oko 1999. godine, a ne treba posebno ni naglašavati da je tada Kate izgledala sasvim drugačije. Bucmasti obrašćiči s godinama su nestali, a očigledno se popravio i njezin modni stil otkako je ušla u kraljevsku obitelj.

Imidž slatke seljančice rumenih obraza zamijenila je imidžem profinjene žene koja zrači elegancijom. Danas je prava modna ikona i uzor mnogima, no ono što je ostalo netaknuto je Kateina prirodna boja kose koja je i dan-danas njezin upečatljiv znak prepoznatljivosti. Upravo ta prirodna ljepota očarala je princa Williama koji se u Kate zaljubio još tijekom fakulteta. Danas su u sretnom braku i ponosni roditelji princa Georgea i princeze Charlotte.

 

One of my favourite photos of Kate Taken around 1999 near the end of her high school years. #HappyBirthdayKate

A photo posted by Catherine Duchess Of Cambridge (@katemidleton) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene