Miss Hrvatske Katarina Mamić trenutačno se priprema za svjetski izbor za Miss koji će biti održan u Londonu.

Galerija


Katarina Mamić trenutačno je u Londonu te se priprema za veliko finale Izbora za Miss svijeta koje će se održati 14. prosinca.

Vezani članci Katarina Mamić (Foto: IN Magazin) Miss Hrvatske putuje na svjetski izbor: "Ja bih nju usporedila čak s Anicom Kovač, ona ima taj jedan dišpet u sebi" Katarina Mamić (Foto: Instagram) Miss Hrvatske uskočila u seksi korzet te pokazala zašto joj predviđaju veliki uspjeh na svjetskom izboru

Dok ona u glavnom gradu Velike Britanije svakodnevno vježba i priprema se za najprestižniji izbor ljepote na svijetu, u Hrvatskoj se upravo završio video s kojim će se najljepša Hrvatica predstaviti svijetu i pokazati brojne ljepote koje Lijepa Naša ima.

Videopriča se snimala u Malom i Velom Lošinju, Opatiji, Rijeci te brojnim drugim lokacijama u Primorsko-goranskoj županiji, a tijekom snimanja lijepa Katarina nosila je haljine Ivice Skoke, Džemile Dilberović i Zorana Aragovića te nakit Infinity design. Time je Miss Hrvatske osim svoje i ljepote svoje zemlje, pokazala i hrvatski dizajn koji će ovom prilikom moći vidjeti cijeli svijet.

Katarina u videu priča svoju životnu priču te želje koje tek namjerava ostvariti, a u njezinu priču uklopljene su ljepote naše zemlje, što je zasigurno jedna od najljepših hrvatskih razglednica.

Naravno, direkcija Izbora za Miss Hrvatske mislila je na svaki detalj pa su tako u ovaj sjajan video odlično uklopili i instrumental pjesme Damira Kedže "Srce mi umire za njom", za koju je glazbu napisao Ante Pecotić, a aranžman napravio Bojan Šalamon Shalla.

Scenarij za videopromociju Miss Hrvatske na Izboru za Miss svijeta napisala je Ines Mrenica, režiju potpisuje Nikola Klobučarić, a produkciju Project 6 studio. Nema sumnje da je ovo razglednica kojom će Katarina Mamić, ali i naša zemlja, zasigurno steći dodatne simpatije.

Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje