ZBOG NOVOG PRAVILA

SRBI BIJESNI Žele nastupati s Hrvatima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nako što je objavljen raspored nastupa u polufinalnim večerima Eurosonga, naši susjedi ni prezadovoljni svojom grupom, a imaju i dobar razlog.

Švedski javni medijski servis objavio je raspored nastupa u polufinalnim večerima Eurosonga, koji će se održati sljedeći mjesec u Stockholmu. Prije tri godine doneseno je pravilo pomoću kojeg producenti natjecanja utječu na redoslijed nastupa kako bi prijenos bio što zanimljiviji i kako bi se svaka pjesma mogla istaknuti.

Pogledaj i ovo showbuzz Čestitamo POGLEDAJTE REAKCIJU Nina Kraljić proglašena ovogodišnjom Miss Eurosonga

U prvoj polufinalnoj večeri, 10. svibnja, nastupit će 18 zemalja, uključujući i Hrvatsku s Ninom Kraljić. Riječ je o Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Islandu, Austriji, Malti, Finskoj, Grčkoj, Moldaviji, Nizozemskoj, Armeniji, San Marinu, Rusiji, Češkoj, Cipru, Estoniji i Azerbajdžanu.

Dva dana kasnije, u drugoj polufinalnoj večeri nastupit će 19 zemalja, među kojima je i susjedna Srbija sa Sanjom Vučić. Ostale države uključuju Makedoniju, Sloveniju, Albaniju, Izrael, Australiju, Dansku, Irsku, Latviju, Švicarsku, Poljsku, Bjelorusiju, Litvu, Ukrajinu, Rumunjsku, Gruziju, Bugarsku, Norvešku i Belgiju.

Ova vijest nije dobro sjela kod naših susjeda iz Srbije, jer neće moći primiti glasove od nas, Crne Gore ni Bosne i Hercegovine, a ni naša Nina Kraljić od njih. Naime, one države koje se natječu u prvoj večeri ne mogu glasati tijekom druge večeri. Nezadovoljstvo se proširilo i po nekim drugim europskim zemljama, u kojima fanovi Eurosonga smatraju kako se na taj način dala nepravedna prednost Rusiji i Australiji.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene