Pokloni, pokloni...

Što kraljevska obitelj dobiva na putovanjima? Evo liste!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jeste li se ikada pitali što dobiva kraljevska obitelj na službenih putovanjima? Britanska palača objavila je popis stvari, i vjerujte... dugi je to popis.

Princ Charles od Walesa i njegova supruga Camilla, Vojvotkinja od Cornwalla prošlu su godinu proveli u mnogim službenim dužnostima na putu. Dok su čekali rođenje unuka koja je Kate Middleton rodila u srpnju, obavljali su svoje kraljevske dužnosti. Tako je Palača objavila sve detalje o njihovom putu – točnije, koje su to sve poklone službeno primili. 

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 5 "Bože čuvaj kralja!" Novi kralj Charles III. stigao je u palaču, pogledajte kako se ponašao prema mnoštvu ljudi koji su ga dočekali poklicima

Kate i William traže novu dadilju koja će ih pratiti na skorašnjoj turneji

U prvom folderu obuhvaćeni su samo pokloni s puta u Jordan, Katar, Saudijsku Arabiju i Oman - tamo je kraljevski par bio od 11. do 19. ožujka 2013. a na listi poklona našlo se mnogo zanimljivih stvarčica.
Dobili su boce maslinovog ulja, keramičke figurice, baseball kapu, ručno rađene narukvice, tri kutije ukrasa i tri tacne s baklavama, skulpture, okvire za slike, suvenire, foto albume, CD-e, bočice s parfemima, baršunaste ogrtače i papuče, arapski servis za kavu, ogrlicu,... no najviše su dobili knjiga.

Zanimljiv je i popis s puta iz Indije i na Šri Lanke gdje su princ Charles i Camilla bili u studenom prošle godine. Tamo su dobili figurice slona, šalove, srebrne kutije za čuvanje nakita, umjetničke slike, ogledalo, ogrliku s lažnim biserima, bosu whiskyja, teglice organskog meda, ogrlice, portrete, čaj,  dvije lampe, ... i naravno puno knjiga.

Izgleda kako u kraljevskoj obitelji nikada nije dosadno, a ako i nemaju nešto bitno za raditi uvijek imaju nešto za čitati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene