Vruće scene

Svjetski fenomen zaludio žene diljem svijeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pedeset nijansi sive - s novim trailerom do potpunog užitka!

Pedeset nijansi sive je napeto iščekivana ekranizacija bestsellera
E.L. James koji je postao globalni svjetski fenomen. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi sive prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže pro­davanih serijala knjiga u povijesti.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton (Foto: Profimedia) Vratili su se! 35 godina nakon "Terminatora" ponovno napadaju: Kako danas izgledaju junaci filma Arnold i Linda?

Prema svim pokazateljima, istim je pu­tem neviđenog uspjeha krenuo i film koji za Valentinovo dolazi u hrvatska i svjetska kina, a o kojem možete više saznati u upravo objavljenom traileru kojeg premijerno donosimo.

Stigle su loše vijesti za fanove 'Pedeset nijansi sive'!

Tome u prilog ide i otvorena ekskluzivna pretprodaja ulaznica samo u CineStaru čak 3 mjeseca prije nego što će se film pojaviti na velikim pla­tnima! Ovim jedinstvenim i do sada neviđenim događajem u svjetskoj kine­matografiji Hrvatska se pridružuje cijelom nizu zemalja koje su se odlučile najvećim fanovima omogućiti da budu sigurni kako će prvi pogledati film.

Od danas, samo u CineStaru, možete kupiti svoju ulaznicu za PEDEST NIJANSI SIVE u pretprodaji na blagajnama CineStar kina ili on-line na www.blitz-cinestar.hr.

Za one koji ne znaju, ako takvih uopće i ima, cijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dor­nan). On je savršen muškarac prema mjerilima svake žene pa tako i mlade Anstasije Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mra­čnu stranu...

Film PEDESET NIJANSI SIVE kojeg je režirala Sam Taylor– Johnson dolazi u hrvatska kina na Valentinovo 2015. u distribuciji Blitz film i vi­deo distribucije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene