Rodni list Archieja Mountbatten-Windsora, sina Meghan Markle i princa Harryja otkrio je kojih su zanimanja njegovi majka i otac.

Galerija


Britanska kraljevska obitelj nakon više od tjedan dana od rođenja malog Archieja, prvog sina Meghan Markle i princa Harryja, objavila je njegov rodni list. Ovaj važan dokument ujedno je otkrio i neke dosad nepoznate informacije.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle ostvarili su se svi snovi, a ni princa nije bilo teško nagovoriti na njezin zadnji potez Princ Harry i Meghan Markle Napala princa Harryja i Meghan Markle: "Mislila sam da će biti dostojanstveni, a ne kao razmaženi tinejdžeri"

Rodni list je otkrio da maleni Archie ipak nije rođen u kući, nego u bolnici Portland u Londonu. U rodnom listu naveden je datum Archiejeva rođenja, ali i podaci njegovih roditelja kao i njihova zanimanja.

Jedna od začudnih informacija koja se mogla iščitati iz samo jedne stranice papira je i ta kako se Meghan od holivudske djevojke do vojvotkinje uspjela prometnuti čak i u kraljevsku princezu! 

Tako u rodnom listu piše kako je princ Harry, odnosno Njegovo Visočanstvo Henry Charles Albert David, vojvoda od Sussexa, a njegova majka Rachel Megan Njezino Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa.

Ipak, zanimljivo je kako u kategoriji zanimanje majke stoji kako je Meghan zapravo - princeza Ujedinjenog Kraljevstva.

Podsjetimo, maleni Archie Harrison rodio se 6. svibnja ove godine, a roditelji su ga javnosti predstavili dva dana kasnije. 

Kim Kardashian otkrila koje je ime dala sinu, fanovi ostali u čudu i već zbijaju šale