Vjerni čitatelji showbizz vijesti zasigurno znaju kako su se Kim Kardashian i Kanye West zaručili. Pročitali su sve detalje oko ovog velikog čina te doznali svaku pojedinost luksuznih zaruka. A sad sve to imate priliku vidjeti i u video obliku.


S obzirom na česte seksualno eksplicitne spotove i agresivne nastupe, malo tko bi prepoznao pravog romantika koji se nalazi u reperu Kanye Westu. No, upravo objavljeni video razuvjerit će vas u tome.

Objavljena je snimka na kojoj se jasno vidi kako je Kanye zaprosio Kim Kardashian na AT&T stadionu u San Franciscu. U klipu duljem od dvije minute jasno se može vidjeti kako je Kanye kleknuo ispred voljene žene i zaprosio je 15-karatnim dijamantnim prstenom.

Vezani članci Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo" Svijeće u čast preminulom dječaku Adamu Toledu Užas u SAD-u: Policija objavila snimku na kojoj policajac ubija 13-godišnjaka

>> Za 33. rođendan - 3. brak!

Kim je izgledala veoma iznenađeno u trenutku prosidbe no ubrzo se pribrala te zagrlila i poljubila svog novog zaručnika. Odmah nakon toga na stadion su počeli dolaziti prijatelji i članovi obitelji koji su se svi okupili na stadionu s ciljem proslave Kimina 33. rođendana. U pozadini je svirao 50-člani orkestar.

Više od riječi, ovu romantičnu atmosferu dočarat će vam sam video kojeg možete pogledati u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook