Dokaz za sve

U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 +0 Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 2 Galerija

U britanskim medijima objavljen je vjenčani list Meghan Markle i princa Harryja koji jasno pokazuje da su se vjenčali 19. svibnja 2018. godine, a ne tri dana prije toga, kako ona tvrdi.

Jedna od šokantnih izjava Meghan Markle u povijesnom intervjuu s Oprom Winfrey bila je ona da sa za princa Harryja udala čak tri dana prije vjenčanja i službene ceremonije koju je pratio cijeli svijet, no sada je u javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je to laž.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Riječ je o njihovu vjenčanom listu, koji je britanski The Mirror dobio iz Matičnog ureda. On potvrđuje da su se formalnosti održale 19. svibnja 2018. godine u dvorcu Windsor. Službenik koji je sastavio dozvolu za vjenčanje Meghan i Harryja kaže da je vojvotkinja očito malo zbunjena oko braka jer je izjavila da su sklopili brak u njihovu dvorištu tri dana prije spomenutog datuma.

"Žao mi je, ali Meghan je očito zbunjena i pogrešno informirana. Nisu se vjenčali tri dana ranije pred nadbiskupom od Canterburryja. Posebna dozvola koju sam pomagao sastaviti omogućila im je vjenčanje u kapeli St. George u Windsoru, a ono što se tamo dogodilo 19. svibnja 2018. godine i što je vidio cijeli svijet bilo je službeno vjenčanje koje je priznala engleska Crkva i zakon. Ja pretpostavljam da su ranije možda izmijenili neke jednostavne zavjete koje su sami napisali i rekli to pred nadbiskupom, ali bila je to vjerojatno obična proba", izjavio je bivši službenik ureda Stephen Borton za The Sun.

Meghan je zapanjila gledatelje kada je pred Oprom otkrila navodnu istinu o njihovu vjenčanju.

"Znate, mi smo se zapravo vjenčali tri dana prije našeg vjenčanja. To nitko ne zna. Zavjete koji stoje uokvireni u našoj sobi izmijenili smo samo nas dvoje pred nadbiskupom od Canterburyja u našem dvorištu", izjavila je Meghan.

"Bilo je samo nas troje", dodao je Harry i potvrdio Meghaninu izjavu da su zamolili nadbiskupa da ih vjenča nasamo u njihovu domu u Nottingham Cottageu.

Ali Borton je sada medijima potvrdio kako to zapravo nije moguće i objasnio zašto.

"Nisu se mogli vjenčati u Nottingham Cottageu jer to mjesto nije ovlašteno za vjenčanja i nije bilo dovoljno prisutnih svjedoka. Nije moguće da na vjenčanju bude samo troje ljudi, to nije valjana ceremonija. Mislim da je vojvotkinja zbunjena i da nekakva potvrda u obliku zavjeta koja stoji na zidu nije službena potvrda o vjenčanju. Vjenčanje je održano u kapeli pod uvjetima predviđenima Zakonom o kraljevskim brakovima iz 1772. godine. Da bi se mogli vjenčati, bila je sastavljena i posebna dozvola Kraljice kojom je ona sve odobrila, pa i mjesto održavanja vjenčanja", izjavio je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene