U britanskim medijima objavljen je vjenčani list Meghan Markle i princa Harryja koji jasno pokazuje da su se vjenčali 19. svibnja 2018. godine, a ne tri dana prije toga, kako ona tvrdi.

Galerija


Jedna od šokantnih izjava Meghan Markle u povijesnom intervjuu s Oprom Winfrey bila je ona da sa za princa Harryja udala čak tri dana prije vjenčanja i službene ceremonije koju je pratio cijeli svijet, no sada je u javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je to laž.

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo Princ Harry, Kate Middleton i princ William William i Harry mjesecima ne žele razgovarati, a čeka ih jedan od najemotivnijih trenutaka, hoće li se što promijeniti?

Riječ je o njihovu vjenčanom listu, koji je britanski The Mirror dobio iz Matičnog ureda. On potvrđuje da su se formalnosti održale 19. svibnja 2018. godine u dvorcu Windsor. Službenik koji je sastavio dozvolu za vjenčanje Meghan i Harryja kaže da je vojvotkinja očito malo zbunjena oko braka jer je izjavila da su sklopili brak u njihovu dvorištu tri dana prije spomenutog datuma.

"Žao mi je, ali Meghan je očito zbunjena i pogrešno informirana. Nisu se vjenčali tri dana ranije pred nadbiskupom od Canterburryja. Posebna dozvola koju sam pomagao sastaviti omogućila im je vjenčanje u kapeli St. George u Windsoru, a ono što se tamo dogodilo 19. svibnja 2018. godine i što je vidio cijeli svijet bilo je službeno vjenčanje koje je priznala engleska Crkva i zakon. Ja pretpostavljam da su ranije možda izmijenili neke jednostavne zavjete koje su sami napisali i rekli to pred nadbiskupom, ali bila je to vjerojatno obična proba", izjavio je bivši službenik ureda Stephen Borton za The Sun.

Meghan je zapanjila gledatelje kada je pred Oprom otkrila navodnu istinu o njihovu vjenčanju.

"Znate, mi smo se zapravo vjenčali tri dana prije našeg vjenčanja. To nitko ne zna. Zavjete koji stoje uokvireni u našoj sobi izmijenili smo samo nas dvoje pred nadbiskupom od Canterburyja u našem dvorištu", izjavila je Meghan.

"Bilo je samo nas troje", dodao je Harry i potvrdio Meghaninu izjavu da su zamolili nadbiskupa da ih vjenča nasamo u njihovu domu u Nottingham Cottageu.

Ali Borton je sada medijima potvrdio kako to zapravo nije moguće i objasnio zašto.

"Nisu se mogli vjenčati u Nottingham Cottageu jer to mjesto nije ovlašteno za vjenčanja i nije bilo dovoljno prisutnih svjedoka. Nije moguće da na vjenčanju bude samo troje ljudi, to nije valjana ceremonija. Mislim da je vojvotkinja zbunjena i da nekakva potvrda u obliku zavjeta koja stoji na zidu nije službena potvrda o vjenčanju. Vjenčanje je održano u kapeli pod uvjetima predviđenima Zakonom o kraljevskim brakovima iz 1772. godine. Da bi se mogli vjenčati, bila je sastavljena i posebna dozvola Kraljice kojom je ona sve odobrila, pa i mjesto održavanja vjenčanja", izjavio je.

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Ova bujna ljepotica uvijek pronađe razlog da objavi novu fotku ubojitog dekoltea, fanovi joj poručili da nije fer