Božić u Splitu

Thompsonova supruga: 'Mogli bismo imati još djece!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra i Marko Perković Thompson te njihovo petero djece slave Božić u novom domu.

U stanu u splitskoj četvrti Žnjan božićne pripreme su u punom jeku. Petero je mališana- Šimun (10), Ante (8), Diva (7) te troipolgodišnje blizanke Katarina i Cvita zajedno sa svojim roditeljima okitilo novi dom obitelji Thompson.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 2 Ovo još nismo vidjeli! Našu uspješnu sportašicu na dan vjenčanja dočekalo je predivno iznenađenje: ''Najljepše i najslađe!''

Održan je veliki koncert Thompsona u Domu sportova

Nakon deset godina u Zagrebu, poznati se hrvatski pjevač, zajedno sa svojom obitelji, preselio u manji i mirniji Split. Marko i njegova deset godina mlađa supruga Sandra preselili su se podno Marjana jer je takav bio dogovor u prvim danima braka.

'Odlučili smo prvih deset godina živjeti u Zagrebu, a potom se preseliti u Split jer je Marko mislio da ću u Zagrebu lakše podnijeti preseljenje iz Kanade,' rekla je Sandra.
Preseljenje su najbolje podnijele djevojčice jer su blizanke krenule u vrtić u Splitu, a Diva u školu.

Dječacima je bilo malo teže jer su u Zagrebu već išli u školu i imali puno prijatelja. Ipak, roditelji su se pobrinuli da se djeca brzo uklope i upisali ih na razne izvanškolske aktivnosti.
Njihov novi dom, u kojem su prije provodili ljetovanja, sada je premalen za sve aktivnosti sedmeročlane obitelji.

'Spotičemo se o školske knjige i igračke. Strpit ćemo se još malo, a dogodine ćemo možda već biti u novoj kući. Pronašli smo gradilište i nadam se da ćemo uspjeti sagraditi kuću kakvu svi želimo: lijepu, s kaminom, velikim dvorištem u kojem bi se pronašlo mjesto i za bazen', rekao je Thompson.

Marko i Sandra smatraju da će život u Splitu biti ljepši za djecu jer im tu žive baka i stric s kojima su svi jako bliski.

Također, u Splitu poznati pjevač i njegova supruga imaju više vremena za sebe jer im uvijek netko može pričuvati djecu. Mogu otići na romantičnu večeru, Sandra je nedavno krenula na fitness, a Marko se više posvetio svojoj strasti- motoru Harley Davidson Rocker. Ono što je ostalo isto nakon preseljenja je razvoženje djece- ujutro u školu, a popodne na slobodne aktivnosti.

'Sandra je najorganiziranija osoba na svijetu; odlazi u nabavku namirnica, u školu na informacije, pomaže oko dnevnih obveza, a kuhanje joj je posebna strast', pohvalio je Marko svoju suprugu u intervjuu za časopis Gloria.

Thompsonov je zadatak odvesti djecu na spavanje, pročitati im ili ispričati priču, a znaju i zajedno zapjevati.
'Marko je želio imati petero djece, no što se mene tiče, mogli bismo imati još. Sve sam trudnoće lako podnijela , djecu obožavam, imamo dovoljno mogućnosti,a otkako smo u Splitu nije mi više potrebna pomoć u kući', rekla je Sandra.

Marko Perković Thompson će, osim po selidbi, ovu godinu pamtiti i po profesionalnom uspjehu. U travnju ove godine, objavio je sedmi studijski album 'Ora et labora' koji je prodan u 20.000 primjeraka, na I-tunesu bilježi 2000 downloada, a 3000 prodanih DVD-a s njegovog koncerta na Poljudu čini ga rekorderom u hrvatskoj diskografiji.

Posebno je ponosan na pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' koju je posvetio svojoj supruzi, čime joj se želio zahvaliti što mu je rodila petero zdrave i prekrasne djece. Pjesmu je napisao lani i poklonio je Sandri za prošli Božić. Romantik u duši zasigurno će se i ove godine pobrinuti da njegova supruga i djeca imaju prekrasan Božić u njihovom novom domu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene