Sistine i Scarlet Stallone na Instagramu su se pohvalile fotografijama iz Dubrovnika.

Galerija


Obitelj holivudske legende i junaka brojnih akcijskih filmova Sylvestera Stallonea posljednjih nekoliko dana uživa na odmoru u Hrvatskoj. Njegove kćeri i supruga s društvom su boravile na Hvaru i Visu, a nakon toga su se uputile u Dubrovnik.

Vezani članci Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Nije joj dugo trebalo: Stalloneova kći objavila prve fotografije s ljetovanja u Hrvatskoj

Stalloneova kćeri Sistine i Scarlet na Instagramu su objavile nekoliko fotografija i priča, a pohvalile su se kako su se na putu do Dubrovnika zaustavile i u jednoj špilji u blizini te su se tamo kupale, a nakon što su stigle u grad, uputile su se u razgledavanje stare jezgre.

"Morala sam prijeći puno stepenica da bih uspjela snimiti ovu fotografiju", napisala je Scarlet Stallone uz objavu iz Dubrovnika, dok je Sistine uz svoju objavu kratko napisala "Hrvatska, lijepa si".

Obitelj Stallone u Dubrovniku je zatekao ljetni pljusak s grmljavinom i munjama, no to im nije uspjelo pokvariti zabavu, u što se također možemo uvjeriti na Instagramu. Naime, djevojke su snimile Instagram priče u kojima su se uživjele u uloge meteorologa i izvijestile svoje obožavatelje o "divnom" vremenu koje ih je snašlo. 

Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama