Sistine i Scarlet Stallone na Instagramu su se pohvalile fotografijama iz Dubrovnika.

Galerija


Obitelj holivudske legende i junaka brojnih akcijskih filmova Sylvestera Stallonea posljednjih nekoliko dana uživa na odmoru u Hrvatskoj. Njegove kćeri i supruga s društvom su boravile na Hvaru i Visu, a nakon toga su se uputile u Dubrovnik.

Vezani članci Nacionalni stožer civilne zaštite Ponovo srušen crni rekord: Hrvatska ima 1867 novih slučajeva zaraze, preminulo sedam osoba Sistine Stallone (Foto: Instagram) Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu

Stalloneova kćeri Sistine i Scarlet na Instagramu su objavile nekoliko fotografija i priča, a pohvalile su se kako su se na putu do Dubrovnika zaustavile i u jednoj špilji u blizini te su se tamo kupale, a nakon što su stigle u grad, uputile su se u razgledavanje stare jezgre.

"Morala sam prijeći puno stepenica da bih uspjela snimiti ovu fotografiju", napisala je Scarlet Stallone uz objavu iz Dubrovnika, dok je Sistine uz svoju objavu kratko napisala "Hrvatska, lijepa si".

Obitelj Stallone u Dubrovniku je zatekao ljetni pljusak s grmljavinom i munjama, no to im nije uspjelo pokvariti zabavu, u što se također možemo uvjeriti na Instagramu. Naime, djevojke su snimile Instagram priče u kojima su se uživjele u uloge meteorologa i izvijestile svoje obožavatelje o "divnom" vremenu koje ih je snašlo. 

Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama