Nema ga već 20 godina

Najsretniji trenuci Tomislava Ivčića u videu: 'Sjećanje na tatu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ga nema već dvadeset godina, pjesme Tomislava Ivčića i dalje žive. Baš kao što i on nikada nije zaboravljen.

Obitelj Tomislava Ivčića na Youtubeu je objavila video s privatnim fotografijama i video snimkama pjevača koji je poginuo u automobilskoj nesreći prije dvadeset godina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jasna Zlokić emotivni glazbeni spektakl Glazbena ostavština koja ne bljedi: 30 godina nakon preranog odlaska, Zagreb zapjevao u čast Tomislavu Ivčiću!

Sin Ivan napisao je ispod Youtube videa imenovanog 'Sjećanje na tatu':

'Prošlo je dvadeset godina otkad nije s nama, no za nas je on i dalje nasmijani otac i suprug pun ljubavi. Ovi isječci i fotografije iz našeg djetinjstva i njegove mladosti, podsjetnik su na sretan život koji smo proveli zajedno. Kući, sa svojom obitelji i prijateljima, gotovo uvijek bio je iza kamere, željan zabilježiti svaki zajednički trenutak. Pjevali smo, smijali se i radovali svakom trenutku s tatom. Najljepši dio ovog filma njegov je nježan glas koji nas i dalje prati kroz njegove pjesme'.

Tomislav je prikazan u igri s kćerkama Kristinom i Izabelom, te sinom Ivanom, druženja s prijateljima na zabavama, te fotografije s vjenčanja Tomislava i supruge Slavice. Pojavljuju se i Tomislavovi prijatelji iz glazbenog svijeta Bepo Matešić i Mladen Grdović, a svakako najdirljiviji je trenutak ovaj u kojem se pjevač nježnim glasom obraća malenom Ivanu u kolijevci.

>> Najveći Severinin fan: Ima 6 godina i zna sve njezine pjesme!

Među njegovim najpoznatijim pjesmama su 'Otrov s tvojih usana', 'Kalelarga', 'Stop The War In Croatia' i 'Večeras je naša fešta'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene