Davor i Karmen Dragojević postali su sretni roditelji malenog sina Luke.

Galerija


Obitelj nikad prežaljenog pjevača Olivera Dragojevića ovih dana ima razlog za novu sreću jer su njegov sin Davor i supruga mu Karmen dobili sina Luku. Sretnu vijest na društvenim je mrežama podijelila Oliverova supruga Vesna.

Vezani članci Vesna Dragojević (Foto: IN Magazin) Vesna Dragojević o životu i posljednjim danima voljenog supruga Olivera: ''Još ne znam da je umro'' Oliver Dragojević (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Prošlo je godinu dana od smrti Olivera Dragojevića: Snagu, pozitivu i skromnost zadržao je do samog kraja

"Prije dva sata Marko je dobio brata Luku. Moj sedmi unuk", napisala je Vesna na Facebooku.

Tako je slatkom iščekivanju došao kraj jer je Luka na svijet stigao nakon što su u rujnu 2018. godine, mjesec dana nakon Oliverove smrti, Davor i Karmen dobili sina Marka. Iako su mnogi očekivali da će maleni dobiti ime po djedu, to se ipak nije dogodilo, a Vesna je otkrila i zašto se niti jedan njezin unuk neće zvati Oliver.

"Ma kakvi! To nikome nije palo na pamet! Oliver je sinovima rekao: 'Nazovite djecu kako hoćete, ali neka vam nije palo na pamet da netko od njih bude Oliver, pa da ga zezaju u školi da se zove Oliver Dragojević'", sa smiješkom je bila za Story izjavila 66-godišnja Vesna.

Oliverov i Vesnin stariji sin Dino otac je sinovima Duji i Toniju te kćeri Luciji, dok Davorov blizanac Damir ima sina Vinka i kćer Margitu.

Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju