Luka Modrić iskoristio je stanku u Real Madridu na najbolji mogući način - za odmor s obitelji.

Galerija


Nogometaš je iskoristio sportsku stanku kako bi proveo kvalitetno vrijeme s obitelji.

Vezani članci Luka Modrić (Foto: Instagram) Modrić prelijepom porukom čestitao supruzi rođendan, a za proslavu je odabrao i romantičan grad Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Čipkasti topić i štikle od 4000 kuna: Djevojka najmlađeg domaćeg reprezentativca u noćnom izlasku

Radi se o Luki Modriću, koji je iskoristio stanku u Real Madridu na najbolji mogući način - za odmor s obitelji.

I dok njegovi kolege putuju na razne egzotične lokacije, Luka se odlučio za odmor u Dubrovniku, iz kojeg je podijelio nekoliko fotografija na Instagramu.

Nogometaš je prvo pozirao sa suprugom Vanjom, a zatim su oboje pozirali s djecom, sinom Ivanom i kćerkicom Emom, dok najmlađa kćerkica Sofija nije bila s njima na fotografiji.

Podsjetimo, bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kćerkica Ema stigla 2013. godine. Kćerkica Sofija rođena je 2017. godine.

Par se upoznao u jednom kafiću u zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić.

Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav koja traje i danas, bez ijednog skandala.

"Super ste, Modrići", "Predivna obitelj", poručili su nogometašu obožavatelji.  

''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu

Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

Ova fotografija postat će vam jako bizarna kad shvatite da na njoj nije slavna pjevačica na koju mislite