Bobbi Kristina Brown bila je jedino dijete pokojne pjevačice Whitney Houston i Bobbyja Browna.


Privatni pogreb održan je u subotu nedaleko od Atlante. Tijelo prerano preminule Bobbi Kristine dopremljeno je u srebrnom kovčegu do Ujedinjene metodističke crkve svetog Jamesa u Alpharetti. Na pogrebu su mogli biti samo uzvanici jer nije bio otvoren za javnost. 

Vezani članci Bobby Brown Još jedan težak udarac: Nakon tragične smrti Whitney Houston i njihove kćeri, ostao je i bez sina koji je imao samo 28 godina Whitney Houston (Foto: Profimedia) Cijeli svijet divio se njezinoj ljepoti i glasu, a ona je sve prokockala zbog ljubomornog muža koji ju je povukao na dno

Između mnogih slavnih imena na pogrebu su bili i Tyler Perry i pjevačica Monica. 

Povorku limuzina predvodila su četiri policijska vozila. 

Hoće li obdukcija riješiti misterij kojim je obavijena smrt Bobbi Kristine?

Bobbi je preminula u bolnici 26. srpnja nakon što je šest mjeseci provela u komi iz koje se nije probudila. Borba za njen život ni u jednom trenu nije prestajala, ali na žalost, pomoći nije bilo.

Na pogrebu se nije pojavio Nick Gordon kojem su navodno zabranili da dođe, a povezuju ga i s krađom novca s računa pokojne Bobbi. Nick je tvrdio kako mu obitelj pokojne Bobbi nije dozvolila ni da je posjeti u bolnici, a bio je i ispitivan u policijskoj postaji zato što je upravo on pronašao tijelo Bobbi Kristine u njenoj kući. Poznato je da je njihova veza bila turbulentna, ali obsukcija nije pokazala nikakve tragove nasilja. 

Iako nije bilo predviđeno da govori na posljednjem ispraćaju, Bobby je svojoj kćeri poručio, 'I ja ću te zauvijek voljeti'.

Posljednje zbogom uputila joj je i Whitney pjesmom 'Jesus Loves Me'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook