Svi kao jedan

Beckhamovi u večernjem izlasku pokazali koliko su skladni, a ovakvi nisu mogli proći neopaženo

David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 3 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 3 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 6 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 5 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 4 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 2 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 1 David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +25 David Beckham Galerija

Obitelj Beckhamovih uhvatili su paparazzi na izlasku na večeru u Palm Beachu, a roditelji i djeca privukli su pažnju istim odjevnim kombinacijama.

Obitelj Beckham uhvaćena je preciznim okom paparazza u Palm Beachu na odlasku na večeru, a Victoria, David, Romeo i Harper pažnju su privukli istim odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo Romeo i David Beckham Presudila je daljina Dok Victoria i David Beckham uživaju u Hrvatskoj, sin Romeo pati zbog prekida s mlađahnom djevojkom

Naime, cijela obitelj na sebi je imala odjeću u bijeloj boji kako bi lakše podnijela nesnosne ljetne vrućine, a Victoria i njezina kćerkica zasjale su u bijelim haljinicama.

David i Romeo nosili su majice bijele boje, a čini se kako im nije smetala ni prisutnost fotografa jer je slavni nogometaš paparazzima uputio i osmijeh.

Podsjetimo, Beckhamovi svoju ljetnu turneju provode po cijelome svijetu, a s ljetovanjem su krenuli upravo u Hrvatskoj uz brojne druge slavne zvijezde te time naveliko zainteresirali svjetsku javnost na našu državu.

U Hrvatskoj su proslavili i rođendan najmlađe kćerke Harper, a da su oduševljeni našim ljepotama David je pokazao i nekoliko puta podijelivši delicije te mjesta koja su posjetili i vidjeli. Bili su smješteni u luksuznom resortu na otoku Lopudu, a obitelj je gliserom obilazila i ostale otoke u blizini.

Nakon nekoliko dana provedenih u Hrvatskoj, Beckhamovi su otišli u Italiju, a trenutno borave u Palm Beachu na Floridi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +4 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 +14 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene