Vratili su se!

Uživaju u Crnoj Gori: Victoria se pohvalila Davidovim fotografijama koje ljepši spol ostavljaju bez daha

David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) +0 David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David i Victoria Beckham stigli su u Crnu Goru, nakon što su plovili talijanskom obalom.

Obitelj umirovljenog nogometaša Davida Beckhama uživala je u zajedničkom obiteljskom odmoru u Italiji, a sudeći prema snimkama i fotografijama na društvenim mrežama njihova trenutna lokacija je Crna Gora, piše Cafe del Montenegro. Obitelj se provodi kao nikad dosad, obalu obilaze luksuznom jahtom, a s Davidom je naravno supruga Victoria, sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz te kći Harper.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

Osim dobrog provoda i uživanja u luksuznom životu, 45-godišnja Victoria se na društvenim mrežama pohvalila linijom jedne 20-godišnjakinje, a za njom ne zaostaje ni 44-godišnji David ni njegovo isklesano tijelo. Obitelj se okušala i u jogi, u čemu se David pokazao najuspješnijim. 

"Naravno da je uspio! Shvatila sam, prestani se praviti važan", poručila mu je Victoria u priči na Instagramu. 

Očevi geni prešli su i na Brooklyna koji se u jogi pokazao jednako spretan kao i David, čime se pohvalio na profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Bračni par Beckham i prošle je godine bio u Crnoj Gori, iako.je britanski tabloid Daily Mail, na temelju fotografija koje su članovi ove obtelji tada objavili na Instagramu, objavio da ljetuju u Hrvatskoj. Tek su se naknadno bili pojavili napisi da zapravo borave u Crnoj Gori.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andie MacDowell (Foto: Profimedia) Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Andie MacDowell (Foto: Getty Images) +0 Andie MacDowell (Foto: Getty) Celebrity Samo dva dana nakon što je zablistala, 61-godišnja glumica pokazala skroz drugačije lice

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene