David i Victoria Beckham stigli su u Crnu Goru, nakon što su plovili talijanskom obalom.

Galerija


Obitelj umirovljenog nogometaša Davida Beckhama uživala je u zajedničkom obiteljskom odmoru u Italiji, a sudeći prema snimkama i fotografijama na društvenim mrežama njihova trenutna lokacija je Crna Gora, piše Cafe del Montenegro. Obitelj se provodi kao nikad dosad, obalu obilaze luksuznom jahtom, a s Davidom je naravno supruga Victoria, sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz te kći Harper.

Vezani članci Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) U vezi je s još jednom djevojkom koja nalikuje na njegovu majku, nekad je čak radila i kao njezina dvojnica David Beckham (Foto: Profimedia) Nepopravljivi zavodnik i poslije afera koje su izašle na vidjelo javno koketira s tajanstvenom plavušom

Osim dobrog provoda i uživanja u luksuznom životu, 45-godišnja Victoria se na društvenim mrežama pohvalila linijom jedne 20-godišnjakinje, a za njom ne zaostaje ni 44-godišnji David ni njegovo isklesano tijelo. Obitelj se okušala i u jogi, u čemu se David pokazao najuspješnijim. 

"Naravno da je uspio! Shvatila sam, prestani se praviti važan", poručila mu je Victoria u priči na Instagramu. 

Očevi geni prešli su i na Brooklyna koji se u jogi pokazao jednako spretan kao i David, čime se pohvalio na profilu na Instagramu. 

Bračni par Beckham i prošle je godine bio u Crnoj Gori, iako.je britanski tabloid Daily Mail, na temelju fotografija koje su članovi ove obtelji tada objavili na Instagramu, objavio da ljetuju u Hrvatskoj. Tek su se naknadno bili pojavili napisi da zapravo borave u Crnoj Gori.

Samo dva dana nakon što je zablistala, 61-godišnja glumica pokazala skroz drugačije lice