Sudionik nesreće:

Sudionik nesreće: 'Stojan je kleknuo, uzeo Dolores u naručje i počeo dozivati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U jučerašnjoj tragičnoj nesreći, u kojoj je glumica Dolores Lambaša izgubila život i podlegla teškim ozljedama, lakše je ozlijeđen i vozač automobila Polo, Đuro Pišković.

40-godišnji Đuro Pišković bio je za volanom automobila marke Polo u kojega je udario Nissan sa glumcem Stojanom Matavuljom za volanom i Dolores Lambašom na suvozačkom mjestu.

'Bila je magla. Vidio sam kako mi se približava i išao je jako brzo... Strašno. Kad me udario, samo sam čvrsto uhvatio volan i čekao što će biti', rekao je Đuro Pišković za portal 24sata.

'Kad se auto zaustavio na ogradi, počeo sam tražiti naočale. Vani su još bili mrak i magla. Čovjek iz drugog auta došao je do mene i pitao me jesam li dobro i trebam li pomoć. Uopće ga isprva zbog šoka nisam prepoznao', rekao je Đuro te dodao kako se čovjek tada okrenuo i otišao prema drugom autu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovo nije kraj Majka preminule glumice: 'Ova presuda nikako ne može biti pravda'



'Krenuo sam za njim da mu pomognem. Tamo je na travi ležala Dolores. On je kleknuo, uzeo je u naručje i počeo dozivati. Pozvali smo policiju i Hitnu pomoć', zaključio je i rekao da mu je jako žao mlade žene.

>> Kronologija tragedije u kojoj je stradala Dolores Lambaša

>> Dolores planirala prenoćiti u hotelu, u zadnji trenutak se predomislila

>> Vlatka o Dolores: 'Život nas je spojio u jednom neugodnom scenariju'

Podsjećamo, jučer oko 6,45 sati na autocesti A3 (sjeverna kolnička traka), kod Velike Kopanice (Brodsko-posavska županija), u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradala glumica Dolores Lambaša.

Do nesreće je došlo nakon što je 52-godišnji glumac Stojan Matavulj, s kojim je 32-godišnja Dolores bila u automobilu marke Nissan, naletio na WV Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog nedržanja dovoljnog razmaka.

Od siline sudara Polo je odbačen s ceste na travnatu površinu te se prevrnuo na krov, a s autoceste je sletio i Nissan, koji se također prevrnuo na krov. Lambaša je ispala iz automobila.

U trenutku nesreće, glumica se nalazila u poluležećem položaju na suvozačevom mjestu i bila je vezana sigurnosnim pojasom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene