Oda majkama

Angelinina vjenčanica kao inspiracija? Kolekcija o kojoj priča svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove godine, Majčin dan je uranio na Tjednu mode u Milanu.

Poznati modni dvojac Dolce & Gabbana novu je kolekciju za sezonu jesen/zima 2015./2016. u potpunosti posvetio majkama i majčinstvu i dao joj znakovito ime – 'Viva la Mamma'. Reviju su nosile mame i trudnice supermodeli, poput lijepe Biance Balti, a pistom su šetale sa svojom djecom, držeći ih za ruke ili noseći u naručju.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Slavna obitelj proširit će se za još jednog člana!

Kolekciju krase iznimno ženstveni krojevi, a prevladavaju blijedoružičasta, crna, crvena i bijela boja. Osim toga, u brojnim se kreacijama pojavljuju motivi ruža, kao i slatki dječji crteži koji pridonose razigranosti kolekcije.

Dječji crteži u novoj D&G kolekciji neodoljivo podsjećaju na vjenčanicu Ateliera Versace koju je na svom vjenčanju nosila Angelina Jolie. Raskošnu vjenčanicu krasili su originalni crteži njene djece, a talijanski je modni dvojac u tome sigurno pronašao inspiraciju za prikazanu kolekciju.

Modna kuća Dolce & Gabbana inače je poznata po dugoj povijesti slavljenja obitelji i poštivanja starijih u svojim modnim kampanjama i oglasima, a posebno je bila dirljiva prikazana kolekcija koja je, kroz modu, spojila majke i djecu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene