Ove godine, Majčin dan je uranio na Tjednu mode u Milanu.


Poznati modni dvojac Dolce & Gabbana novu je kolekciju za sezonu jesen/zima 2015./2016. u potpunosti posvetio majkama i majčinstvu i dao joj znakovito ime – 'Viva la Mamma'. Reviju su nosile mame i trudnice supermodeli, poput lijepe Biance Balti, a pistom su šetale sa svojom djecom, držeći ih za ruke ili noseći u naručju.

Slavna obitelj proširit će se za još jednog člana!

Vezani članci Angelina Jolie Angelina Jolie napravila profil na Instagramu, brzo ju zapratilo više od pet milijuna ljudi, a za prvu objavu je dobila mnoštvo pohvala Angelina Jolie i Maddox Jolie Pitt Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?

Kolekciju krase iznimno ženstveni krojevi, a prevladavaju blijedoružičasta, crna, crvena i bijela boja. Osim toga, u brojnim se kreacijama pojavljuju motivi ruža, kao i slatki dječji crteži koji pridonose razigranosti kolekcije.

Dječji crteži u novoj D&G kolekciji neodoljivo podsjećaju na vjenčanicu Ateliera Versace koju je na svom vjenčanju nosila Angelina Jolie. Raskošnu vjenčanicu krasili su originalni crteži njene djece, a talijanski je modni dvojac u tome sigurno pronašao inspiraciju za prikazanu kolekciju.

Modna kuća Dolce & Gabbana inače je poznata po dugoj povijesti slavljenja obitelji i poštivanja starijih u svojim modnim kampanjama i oglasima, a posebno je bila dirljiva prikazana kolekcija koja je, kroz modu, spojila majke i djecu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook