Hana Hadžiavdagić na svoj je način poželjela odati počast ubijenom Afroamerikancu Georgeu Floydu, no taj njezin potez nije naišao na odobravanje.

Galerija


Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić prije nekoliko dana objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je fotošopom potamnila kožu kako bi odala počast ubijenom Afroamerikancu Georgeu Floydu, a brzo nakon toga objavu je obrisala.

Vezani članci Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić na fotki iz 2004. ne sliči na sebe: "Ja pregorila sve solarije u gradu" Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana očitala bukvicu svima koji se žale i prisjetila se tužnog razdoblja: "Stvarno ste za kolektivnu šamarčinu"

Zbog svog je poteza završila na Redditu, a sada su se o njoj raspisali i britanski mediji, točnije Daily Star.

"Bosanska Paris Hilton našla se na udaru kritika jer je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj si je potamnila kožu u čast Georgeu Floydu", piše britanski medij te je citirao i nekoliko njezinih izjava.

"Tko god je želio shvatiti zašto sam to napravila, shvatio je. Tko god traži nešto loše u svemu tome, dovoljno govori o samome sebi", prenijeli su njezin komentar.

35-godišnja influencerica tijekom pandemije koronavirusa često je na Instagramu jasno davala do znanja koji je njezin stav prema odnosu vlasti s cijelom situacijom, a objavila je i mini dokumentarac koji je snimila tijekom samoizolacije.

Ovako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina: Nekad je bila brineta i imala potpuno drugačiji imidž