sve opisali

Strani mediji raspisali se o Hani Hadžiavdagić zbog fotografije koju je objavila pa obrisala, nazvali je bosanskom Paris Hilton

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić na svoj je način poželjela odati počast ubijenom Afroamerikancu Georgeu Floydu, no taj njezin potez nije naišao na odobravanje.

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić prije nekoliko dana objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je fotošopom potamnila kožu kako bi odala počast ubijenom Afroamerikancu Georgeu Floydu, a brzo nakon toga objavu je obrisala.

Pogledaj i ovo showbuzz Snažan istup Hana Hadžiavdagić oštro odgovorila Mataniću: "Znam, i ti bi junače, ali te vrijeme pregazilo"

Zbog svog je poteza završila na Redditu, a sada su se o njoj raspisali i britanski mediji, točnije Daily Star.

"Bosanska Paris Hilton našla se na udaru kritika jer je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj si je potamnila kožu u čast Georgeu Floydu", piše britanski medij te je citirao i nekoliko njezinih izjava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovaj moj mini dokumentarac o koroni snimljen je 18.04. u jeku pandemije...znala sam da će, čim se završi priča #covid19 , biti jedna lijepa uspomena na vrijeme koje smo provodili zajedno s našim najmilijima♥️ Nisam htjela ranije da ga pustim ali ovo je pravo vrijeme da razmislimo o ljudskosti, istinskim vrijednostima i onom što nosimo u srcima...Počeli smo biti oni stari, a promjene smo brzo zaboravili😞 #SamoLjubav #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

"Tko god je želio shvatiti zašto sam to napravila, shvatio je. Tko god traži nešto loše u svemu tome, dovoljno govori o samome sebi", prenijeli su njezin komentar.

35-godišnja influencerica tijekom pandemije koronavirusa često je na Instagramu jasno davala do znanja koji je njezin stav prema odnosu vlasti s cijelom situacijom, a objavila je i mini dokumentarac koji je snimila tijekom samoizolacije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene