I časne se okretale za Severinom

Progovorila o fotografiji koja je obilježila vikend

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je Severina protekle subote na Stradunu bila glavna zvijezda, to je već dobro poznata stvar. Kao i da su se časne sestre tom prilikom okretale za njom!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Odjevena u izazovnu crnu čipkastu haljinu Severina je snimala reklamu za jedan poznati brend i svojom pojavom izazvala neviđenu pažnju.

>> I časne sestre okretale glavu za - Severinom!

Za njezinom pojavom okretale su se i časne sestre iz procesije koja je tuda slučajno prošla.

'Ovo što se dogodilo rijetke su slike koje je gotovo nemoguće iscenirati. Da sam bila ležerno odjevena i u tenisicama vjerojatno to ne bi bilo to', izjavila je Seve za magazin Story.

'No, kontrast crne čipkane haljine i svećeničke odore doista je golem. To sam dosad vidjela samo u filmovima. To su rijetki biseri koji se zauvijek pamte', priznala je za Story pjevačica koja trenutno promovira svoj novi studijski album 'Dobrodošao u klub' te koja uskoro kreće i na turneju - s početkom 22. ožujka u Rijeci.

Na konstataciju o tome kako se često u medijima nagađa o njezinom pomirenju s Milanom Popovićem s kojim je 20. veljače prošle godine dobila sina, te pitanje što će s njima biti u budućnosti, Seve je odgovorila:

'Pa nisam baba gatara, nemam pojma!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene